אני רואה אותה רק עם כיוון השעון
T trigotrigo New member 23/11/07 #77 ורק לידיעתכם, החוכמה פה היא לא לגרום לה לעבור מצד לצד, אלא שבאמצעות האינסטינקט שבהסתכלות ראשונה אפשר לדעת איזה צד במוח שלכם יותר חזק..
ורק לידיעתכם, החוכמה פה היא לא לגרום לה לעבור מצד לצד, אלא שבאמצעות האינסטינקט שבהסתכלות ראשונה אפשר לדעת איזה צד במוח שלכם יותר חזק..
G gulu19 New member 22/11/07 #29 אנשים בטכניון פסיכים ../images/Emo6.gif כרטיס סטודנט אמיתי( ) של מישהו
ח חן צפדיה New member 22/11/07 #54 סבבה... הוא נכנס לרשימת 300 הסרטים שאני צריך לראות ועדיין לא יצא לי...
ח חן צפדיה New member 22/11/07 #58 אני לא צוחק יש לי פול סרטים שאמרו לי לראות ולא יצא לי... אני אצטרך להתחיל להשלים פערים מתישהו
M man31 New member 22/11/07 #63 אם כבר ראית את מר ברוק אולי תעזור לי אני וחבר שלי מתווכחים על הסוף שהוא קם בסוף הסרט זה כאילו שהכל היה חלום או שרק הקטע עם הבת שלו?הוא רוצח באמת או לא?
אם כבר ראית את מר ברוק אולי תעזור לי אני וחבר שלי מתווכחים על הסוף שהוא קם בסוף הסרט זה כאילו שהכל היה חלום או שרק הקטע עם הבת שלו?הוא רוצח באמת או לא?
G gulu19 New member 22/11/07 #66 ../images/Emo58.gif למי שלא ראה... החלום היה רק הקטע שהיה עם הבת שלו, הוא אכן רוצח, ועוד רוצח איכותי