girli girl2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הלוואי שיכולתי לגעת ביד הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girli girl2

New member
זהו...מקווה שנהניתם מהתמונות ובפעם הבאה שיצא

סט חדש של תמונות מבטיחה להביא

MnsuR

New member
דרך אגב, כשהשחק הוריד

את החולצה והראו את הקעקוע, כאשר הוא הסתובב הוא בדיוק הרים את החולצה ורואים שני דברים: כרס :p חחחחח על הבטן אין קעקוע :p

MnsuR

New member
מה שיש לי מספיק לי :> ... לא תריך יותר ...

עדיף להיות מקומי ולהשתולל :> ולא להיות מפורסם עם פפרצי בכל פינה

girli girl2

New member
ת'אמת שונטוורת' גם לא סובל את הפפראצי, ובכלל

הוא מעדיף חיים פרטיים וכל העניין הזה שמזהים אותו ברחוב והכל, ממש מוזר לו

MnsuR

New member
הוא שונא פפרצי/

כי הוא רוצה לצאת עם החבר שלו אבל לא יכול ... הוא רוצה ללכת איתו יד ביד אבל לא יכול :>

MnsuR

New member
אני לא יודע מה איתך אבל אין עשן בלי אש ...

למה ששמועות יצאו על שחקן מסויים??? נגיד מישראל ... עברי לידר ... יצא שהוא הומו לבסוף ... הראל סקעת ... הוא עוד יצא ... mrak my words ... אני דיי בטוח שהוא הומו ... לא שזה מפריע לי או משהו אבל ... אהה ואני הדובר ולא הדוברת :>

חח... התכוונתי לגרלי

ואולי אתה צודק אחרי הכול אפילו בראד ואנגלינה התחילו כשמועה של הרבה זמן, ועוד המון דברים.

noamoser

New member
וואוו וואוו!! לא יורדים פה על סקופילד!!!!!!!B

וגם אם הוא הומו [והוא לא!!] אז אני אחזיר אותו להיות סטריית..
שקססס שלייי מתההה עליייךךך!!!

noamoser

New member
חח תודה=]

ו.. זה כן.. להגיד על מישהו שהוא בהחלט לא הומו, שהוא כן הומו.. זה לא הכי יפה בעולם..

MnsuR

New member
לא התכוונתי שיש סתיגמה כזו ש

אם הוא נשי אז בטח הוא הומו ... חבר שלי הוא הכי נשי שאפשר למצוא בעולם הזה והוא רחוק מלהיות הומו ... ואני לא אמרתי שהוא הומו בכוונה להעליב או להמעיט מהערך שלו ... מה איכפת לי אם הוא כן או לא - הוא שחקן טוב ואני נהנה מהסדרה שהוא משחק בה נקודה!!!! וזה לא מעליב להגיד למישהו שהוא נראה הומו ... לא חשוב אבל אפשר מכמה סימנים בפרצוף לזהות הומו

לא נכון...

מייקל קיבל את השם מהאמא, ולינקולן מהאבא.. ותמיד כשהם הלכו למשפחות אומנות, זה היה ביחד אם אני לא טועה... ולראשונה ששאלה, המשותף להם זה ההורים שלהם, לשניהם יש אותם הורים..

למעלה