mixing

New member
הבית עושה אותי חולה

כל הברדק בבית ! כל הבלאגן בחדרים, בארונות , מכניס אותי ללחץ, צריך פה טיפול פסיכולוגי דחוף ועל זה בדיוק הנושא עזרה נפשית בכל עניין, גם בעניין הבלאגן הפיזי בבית שמכניס ללחץ ולדיכאון אמיתי. אז למה לא כוללים זאת בסל השירותים של קופות החולים ? רבותיי - נפש בריאה בגוף בריא - אני רוצה להפנות את תשומת הלב של כל אזרחי המדינה באשר הם - לקום ולפעול על מנת שטיפול פסיכולוגי מכל סוג ייכלל בסל השירותים הבסיסיים ולא כפי שהוא ניתן היום - כפריבילגיה - טיפול פסיכולוגי זה לא מותרות ! זה לא ניתוח פלסטי ולא הצרת היקפים - זה טיפול נפשי ! ונפש בריאה בגוף בריא ! רוב המחלות הפיסיולוגיות מקורן במשברים נפשיים כאלה ואחרים . והגיע הזמן שקופות החולים יכירו בעובדה מדעית זו - זו כבר לא השערה או הנחה - יש לזה ביסוס מדעי - תבדקו ! כמה גירושים/בגידות/משברים/ואפילו רציחות של נשים בידי בני זוגן היה אפשר למנוע לו ניתן היה ייעוץ ועזרה בעת משבר? כשמישהו בא לרופא בקופת חולים הוא אומר לו: כואב לי הראש-כואב לי החזה-כואב לי היד , למה הוא לא יכול להגיד לו - רע לי ! אני מסוכסך עם אישתי/בתי/כלתי/שכנתי ... אני צריך טיפול ,עזרה מאיש מקצוע . מי שלא זקוק לתמיכה נפשית - שיקום ! אז קומו ועשו - כיתבו העלו זאת בפורומים -דברו עם הנהלת קופת החולים שלכם , נסו לשנות את החוק , בקופת חולים לחברי הזהב והיהלום מסבסדים זאת אבל זה עדיין יקר מאוד - 100/150 שקל לטיפול - לא כולם יכולים להרשות זאת לעצמם - במיוחד אלה שנזקקים לזה הכי הרבה. כי לא יתכן שקופת החולים יחשבו זאת לפריבילגיה - מספיק לנו מרפואת השיניים היקרה שגם אותה צריך להכניס מזמן לסל השירותים הבסיסיים ולא לפשוט רגל על כל סתימה או עקירה על אף חוסר ההיגיון ששיניים זה כמו עיניים,אזניים וגרון - אז מישהו פלצן ואינטרסנט קם והציע שרפואת שיניים היא מחוץ לסל ומאז - אנחנו כמו עדר . אם אני ואתה לא נשנה זה יימשך פשוט.

אם משהו עושה אותך חולה אז תפעל/י בהתאם

בית מבולגן - לפנות זבל ולנקות עבודה לא מתגמלת ? חפשי משהו אחר בן/ת הזוג לא מספק חפשו מישהו אחר במילים אחרות : פסיכולוגיה זה קשקוש. זה טוב רק לפסיכולוג שמרויח כסף מהתקשקשות מיותרת וגם לומד לשפר את חיו בזכות מטופליו. וחוץ מזה תמיד אפשר לקחת איזה פרוזק או ציפרמיל או משהו אחר אבל הכי טוב ללטף את החתול או הכלב שלך (אין ? אמצו !!!).

goanin

New member
פסיכולוג זה יקר מאד...

אבל זה לא קשקוש
אני חושב שאם מה שמפריע לבנאדם בחיים זה הבלגן, וכאשר הוא מסדר את חייו ואת ביתו לרמה סבירה הוא עדיין לא מרוצה.. יש פה בעיה פסיכולוגית, שלא תיפטר על ידי שינוי הסביבה. ואני מצטרף כל כולי לקריאה שלך לאמץ כלב/ים או חתול/ים

../images/Emo8.gifנכון שהפסיכולוג היחיד ששמעת זו ורדה ברדיו?

פסיכולוג שיגיד לחפש בן זוג אחר ?????בית מבולגן -לפנות זבל ????עבודה -להחליף כשהיא לא מתוגמלת????נשמע באמת שהידע שלך נשאב מתכניות רדיו או מדר' פיל בטלויזיה . את משתעשעת בפסיכולוגיה בגרוש שמקבילה ,אולי ,ל-נונונו שאמא עושה . לפעמים הגבול בין "לחיות" ו"לחיות ליד" הוא לא משהו שאת ,כנראה ,יכולה להבין . מפריע /לא מפריע הוא גבול שעובר על רצף .יש אנשים שיפריע להם יותר ,ויש שיפריע להם פחות .אף אחד לא מדבר עליהם .הבעיה היא עם אילו שלא נמצאים על רצף הנורמה ,וגם לזרוק זבל זה בלתי אפשרי .....חסרות פתלוגיות בהבנה של מערכות יחסים ? קשה להבין שיש כאלה שלא מסוגלים להחליף בן זוג ,ולא משנה מה המחיר שישלמו על זה ??? מקווה בשבילך שלעולם לא תזדקקי לטיפול ברמות כאלה (אין בליבי דבר לגבי מי שכספו מצוי בכיסו ועובר טיפול בשביל ה"נשמה" ) אבל לעולם אל תשכחי שיש כאלה שבלי הטיפול לא יקומו בבוקר מהמיטה (כבר לא מדברת על יסדרו אותה...). בלי שום קשר -טיפול תרופתי חייב להיות תחת השגחה רפואית !!!!!! ו...חתולים וכלבים הם הפינוק הכי גדול ,אבל גם אחריהם צריך לנקות

למעלה