מכתב שכתבתי בעקבות חלום
יום שני 5.7.04 1:25 את בטח תתפלאי לראות את השעה שנכתב מייל זה ואני בכלל עדיין מתלבט אם לשלוח או בכלל לכתוב אותו.אולי תחשבי שאני קצת לא נורמאלי אבל זה לא איכפת לי. הרגע התעוררתי משינה ומתוך חלום נפלא שיהיה לי,החלום הכי יפה שהיה לי בחיים ושאת כיכבת בו ומרוב שהייתי נרגש הייתי חייב לקום ולכתוב אותו, אולי לא יהיה לי האומץ לשלוח לך את המייל הזה אבל לפחות שיהיה כתוב שלא ישכח. בקיצור, אני יושב במעבדה בשולחן שעליו שני מחשבים ניידים השולחנות מבולגנים ולא מסודרים, אני יושב ומתעסק במחשב השמאלי,המחשבים בקושי עולים ואין עליהם מערכת הפעלה מוכרת. אני משוחח עם אדם לא מוכר לי שמסביר לי שאבי ( אבי בחלום כמובן)פיתח משחק במחשב השמאלי , אני מנסה להמשיך ולעלות את המחשב והנה המחשב והמשחק עולים. אני מתחיל לשחק וכן בעצם מתחיל החלק השני של החלום שבעקבותיו אני רושם את המייל הזה.... בכלל שכחתי שהכול התחיל ממשחק. במשחק אני עוקב אחרי חתול, אני חושב,ותפקידי לעזור לחתול הזה שלא להסתבך בצרות ,( כאן החלום הופך למעורפל ואני לא כל כך זוכר את הפרטים) החתול שוחה בתעלת מים ומגיע למערה קטנה ובתוכה מן ייצור בצורת נמר שמנסה לתפוס אותו ,אני רק זוכר שהמערה מתרחבת והחתול שבינתיים הפך להיות א-ת נחלץ מן המערה תוך עזרה שלי. מכאן את מתחילה לשחות במעלה הזרם שבעקבותייך יצור אחרי ייצור, בדמויות של בני אדם, רודפים אחריך וצצים כל פעם מחדש. אני נלחם בהם אחד אחרי השני ומציל אותך כל פעם. המלחמה בהם הייתה קשה. אני רק זוכר שאחד האנשים שרדפו אחרייך (שהיה זומבי כלומר מת - חי) ושכבר הצלחתי לחסל מופיע שוב כשהוא שוכב על מיטת אבן ואני שוחה אליו מין התעלה ולא מאמין שהוא חזר. כנראה שבמשך כל המאמץ הזה להציל אותך אני מתאהב בך אהבה חזקה שכמוה לא זכורה לי אפילו בחיים האמיתיים. בסופו של החלום אנחנו הולכים מחובקים ומתנשקים בלהיטות רבה. רק רגע,לפני החיבוקים והנשיקות אני נזכר שהיינו בדירה, אני לא זוכר אם זה בית פרטי או דירה בבית דירות אבל אני זוכר רק שהיא דירה מקסימה ורחבה בעלת מרפסת ענקית עם וויטרינות גדולות המגיעות עד התיקרה, הממוקמת על צלע הר, עם צמחיה ענפה מסביב, באזור יפה ושקט, בעיר קטנה הממוקמת בטבע . בשלב זה של החלום אני חושב שקיבלנו את הדירה מתנה ממישהו. שלב הבא שאני זוכר אנחנו צועדים במורד הרחוב , וכאן מגיע שלב החיבוקים והנשיקות ואהבה הגדולה,עד שמגיעים לברכת גלים שנמצאים בה עוד אנשים אנחנו קופצים מייד אל תוך הגלים ושוחים להנאתנו, יצאנו מין הבריכה ודיברנו עם משהיא שהסבירה שאנחנו חייבים לשחות עוד בכדי להכיר עוד שני זוגות שחבל יהיה לא להכירם . אנחנו יוצאים מהברכה והולכים מחובקים עד למרפסת מסוימת ששם תוך כדי שיחה עם אדם שלישי אני שואל אותך האם הדירה בשכירות ואת עונה שכן אז אני מציין שיש באפשרותנו לקנות דירה באזור למרות שהוא יקר בטירוף רק שעדיף לגור בשכירות שנה ולהכיר את האזור קודם. הא...שכחתי עוד פרט קטן שולי ולא חשוב אבל היות והשתדלתי לספר את החלום בכללותו אספר גם את פרט זה. בדרך לבריכה אני חייב לשירותים ובמורד הדרך בצד ימין ממוקם בית קפה קטן ויפה בתוך קומפלקס קטן של מבנים. אני נכנס אליו ושאל, היכן השירותים? הם מפנים אותי לדלת קטנה בצד שמאל המובילה לגרם מדרגות מעץ יפה ומהוקצע הנמצא מחוץ אבל בצמוד לבית הקפה,אני עולה במדרגות ומגיע לתור די ארוך של אנשים המחכים כולם לשירותים למזלי מצבי לא היה לחוץ וגם התור התקדם במהירות וסיימתי את ענייני די במהירות..(כאן אנחנו חוזרים חזרה לדרך לכיוון הבריכה). ההרגשה החזקה שהקימה אותי לכתוב את הסיפור הזה שהתעוררה בחלק השני של החלום בשלב של אחרי היציאה מתעלת המים היא של אושר עילאי של אהבה אינסופית של הרצון רק להחזיק ולחבק אותך כל ימי חיי. אבל כנראה שהאהבה שאני הרגשתי הספיקה לי בכדי לקום מהשינה ולא להאמין שזה היה חלום.באכזבה לאבד כזאת אהבה. סביר להניח שהסיפור הזה לעולם לא יגיע אליך אולי רק אם במקרה תגיעי אלי ויהיה לי האומץ לספר לך. עכשיו אני הולך להכין לי נס קפה ולחזור למיטה(אפילו לא הכנתי לי נס בכדי שלא יהיה צ'אנס שאשכח פרטים מהחלום) אז לילה טוב בינתיים שי השעה 2:25 נ.ב מקווה שהפסיקים והנקודות במקום. נ.ב.ב אחרי שקראתי את המכתב הזה פעם שניה, אין סיכוי שתקראי את המכתב הזה אי פעם.אלא עם כן הגורל יגרום זאת. נ.ב.ב.ב מכתב ארוך ומבלבל אפשר לקצר אותו אבל אני לא רוצה,זה מה שכתבתי אומנם הורדתי כמה שורות שלא מצאו חן בעיני אבל זה בכוונה תחילה כדי לשכוח פרטים לא נעימים.