רוק בוטום אפדייט! ../images/Emo3.gif
(בוא לרגע נניח שזו איזה פינה קבועה פה, לא הייתי בפורום איזה חודש, אז מותר לי O_O). אולי חלק הרגישו בחסרוני, אולי לא, יותר סביר להניח שלא.
בכל אופן, הכי עצוב לי שקצת הזנחתי את המקום דווקא עכשיו כשכל הקהילה הזו זקוקה לדחיפה רצינית (לא שאני יכול לעזור יותר מכולם, אבל מפריע לי שפיספסתי חלק מזה). למי שתהה, וגם למי שלא, אני אתמצת בקצרה את מעללי בחודש האחרון. היה סיפור מצער מאוד אצלי בבסיס, שאחרי כביכול "רשלנות בעבודה" מצידי, קיבלתי תלונה מהראש צוות שלי, שהכניסה אותי למעצר בבסיס. היה די סיוט, אבל זה מאחוריי. אני מקווה שיאשרו לי בזמן את הבקשה לביטול ה"דפוק" שצברתי במעצר (9 יום שריציתי מתוך 14, המתיקו לי את העונש), כי אחרת אני אשתחרר 9 ימים מאוחר יותר, וזה די באסה.
בגדול, סגרתי את 2 השבתות האחרונות, ויצא שלא הייתי בבית בסך הכל 3 שבועות ברצף, which sucks, כמובן. אני עכשיו בעיקרון באפטר עד מחר בבוקר (סביר להניח שאחרון שלי בצבא אי פעם), ויצא לי יום בן פרוצה לחזור הביתה! יש פריקין מאסל מיוזיאום כרגע ב-MTV2, לפני עשר דקות אין יור וורלד, ואני עדיין מנגב את הכתמים מהמסך.
חוץ מזה שב-23:00 יש שידור חוזר של הטופ 10 של מיוז (עם בחירה נוראית של קליפים, איפה לעזאזל PIB? איפה סטוקהולם?!?! O_O). אבל עדיין, בסט יום אבר. אז זהו, רק רציתי להגיד בגדול שאני פה וזה.. התגעגעתי.
כיף להרגיש חי שוב.
נ.ב. - נשארתי תמיד מעודכן במה שקורה בפורום דרך הפלאפון, מי ידע שאינטרנט סלולרי יהיה כל כך יעיל ביום מן הימים, למרות שבכל פעם שניסיתי להתחבר למשתמש שלי זה העלה לי דף ארור, אבל נו מילא. גם כמובן תודות ללירון ואורטל ששמרו על קשר. אוהב אתכן יקירותיי.