זה יותר אייקון מאשר מילה
O or19951 New member 7/11/07 #57 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif
O Ordinary Teenager New member 7/11/07 #58 יצירה שהכנתי../images/Emo26.gif ממש פשוטה אבל יפה בעיניי. לקחתי את התמונה המקורית, שיניתי את הגוונים והוספתי את הלוגו של ה"האי".
יצירה שהכנתי../images/Emo26.gif ממש פשוטה אבל יפה בעיניי. לקחתי את התמונה המקורית, שיניתי את הגוונים והוספתי את הלוגו של ה"האי".
H Hansel and Gretel New member 10/11/07 #94 חמוד ../images/Emo80.gif לא אהבתי את המסגרת, תעשי/ה (?) מסגרת שחורה רגילה דקה.
N N י ל ק י New member 7/11/07 #60 היי חבר'ה: אתם מוזמנים לקומונת יעל גרובגלס היא מגלמת את ה"רעה של הסדרה", ג'יני מהסדרה "האי" http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=27028 מקווים לראותכם
היי חבר'ה: אתם מוזמנים לקומונת יעל גרובגלס היא מגלמת את ה"רעה של הסדרה", ג'יני מהסדרה "האי" http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=27028 מקווים לראותכם
א אופק צח New member 8/11/07 #65 ברייר תהיה מקורי.. מה זאת הכותרת הזאת? תהיה מקורי קצת? *מרביץ* לא לא בעצם לא, לא מרביץ לך, אתה מנהל.. *מבקש סליחה* אל תשימו לב אליי זה הכל מהשיעמום..
ברייר תהיה מקורי.. מה זאת הכותרת הזאת? תהיה מקורי קצת? *מרביץ* לא לא בעצם לא, לא מרביץ לך, אתה מנהל.. *מבקש סליחה* אל תשימו לב אליי זה הכל מהשיעמום..
B B R A Y E R New member מנהל 9/11/07 #68 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif אקח זאת לתשומת ליבי
B B R A Y E R New member מנהל 9/11/07 #69 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאעהההההההה מישהו כן רואה הירוז? וראה את הפרק האחרון ששודר בארה''ב? :| איזה פרק היה:|:|:| איזה סוף:|:|:|:|:|:|
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאעהההההההה מישהו כן רואה הירוז? וראה את הפרק האחרון ששודר בארה''ב? :| איזה פרק היה:|:|:| איזה סוף:|:|:|:|:|:|
ז זיו המגניב 2 New member 9/11/07 #71 !$@!#!&$@#%&@^!@$%../images/Emo108.gif אם אל הייתה בפרק הזה, זה היה פרק מושלם :| בגלל שהיא לא, אז הוא מקבל 9/10 ורוניקה
!$@!#!&$@#%&@^!@$%../images/Emo108.gif אם אל הייתה בפרק הזה, זה היה פרק מושלם :| בגלל שהיא לא, אז הוא מקבל 9/10 ורוניקה
N noya31 New member 9/11/07 #74 יופי טופי לכם באמת!! אני חדשה בפורום הזה!!! וגם תודה רבה שאתם ככה צוחקים אליי כאילו אני מטומתמת!! אולי אני כן!אז מה.?!!? לא צריך אני לא אשאל ואל תגיבו!
יופי טופי לכם באמת!! אני חדשה בפורום הזה!!! וגם תודה רבה שאתם ככה צוחקים אליי כאילו אני מטומתמת!! אולי אני כן!אז מה.?!!? לא צריך אני לא אשאל ואל תגיבו!