מה דעתכם...

לפתוח קומונה לזאוי... ליאת בילו
די אני סוגד לה!!
כמובן סליחה על ההודעה אבל זה יכל להיות מאוד נחמד.. מה דעתכם

digikids

New member
ביי!

אני עוזב את הפורום הזה בגלל 3 סיבות: 1. אנירואה את הפרקים רק ביום אחרי, וזה גורם לי לקבלת ספוילרים מיותרים (למשל שעכשיו קראתי לי על פרק 8..)
2. כי אתם ממש מעליבים אנשים כמו - "אתם לא מכירים את הגאוניות של גיורא חמיצר, לא ראיתם השמיניה, אתם סתם יסניקים, אתם רואים הנפילים איזה תת-רמה.." ממש לא נעים להיות בפורום כזה! אבל כמובן שאני אמשיך לצפות בסדרה המהממת
3. אתם, לפחות רובכם, קהילה מוגבשת כבר כמה שניה וקשה ולא נעים להכנס באמצע. אז ביי, ותבואו לבקר אותנו - 1782.

avishag12

New member
הערס ההוא הוא מקרית שמונה וקוראים לו בןןן!!

תדע שאנחנו מתות עליך אהוב שלנו... אתה מדהים, באמת! שיחקת מעולההה.. חתיךך שלנו, הורס אוהבותתת המון נ.בב למעריצות נא לשלוח לנו הודעה ואנחנו נשיב לכם על השאלות של יהודה לוי הבא

תודהה מאמי אני מתה על יופי כזה

תכנסי אלי לפרטי ותתני לי קצת פרטים עליו... :) מוכשר הבחור!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo108.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDXDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDD

onn11

New member
../images/Emo66.gif XD ../images/Emo6.gif

אפשר לפתוח פורום מעריצים לשחקני "האי" רק בשביל זה חחחח ואפילו על ניצבים! חחח און.

KiShKooSh

New member
יופי, עוד פאקצה שמתלהבת שמכר רחוק שלה

מופיע בתור ביט באי......... תראי איך נגיד את זה ככה בפשטות פהנ"ח פורום האי נגד חנפנים (להלן:את) אנחנו פשוט לא אוהבים אנשים שמתחנפים לאנשים אחרים אך ורק כי הם בסדרות טלוויזיה

Yarinv

New member
../images/Emo2.gif

אני בטוח שבפורום אתר ערוץ הילדים ישמחו לקבל שם מידע על הביט המטריף הזה, שיואו.

Double U

New member
עם כל הכבוד, ויש כבוד

באיזו זכות אתן לוקחות את התואר "ניצבת המאה" מירדנה??? (אשתו של אבנר כאילווווווווו) ועוד בשביל ערס!

למעלה