FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

כל מה ש
קשור לנושא הפורום. מצידי תכתבו על כללללללללל נושא שבעולם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם פתחתי שרשור אוף וכתבתי |אוף| חחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחח מה עובר עלי היום?!

כתבתי | לא| חחחחחחחח במקום. |הדגש
סדגש | נוו זה בכוונה עם רווח עכשיו. אבל נוו יצא בסדר. חחחחח

חח יהיה טוב..../images/Emo223.gif

איזה נחמד זה שאת פותחת את הדברים האלה כשאין לי כוח ואני רואה אותך מחר =] אה דרך אגב כל מי שרוצה מוזמן מחר לעזריאלי בצהריים..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאאאא את באה גם?

יש חח. החלטתי איזה יום לשבת ואשכרה לכתוב משהו בכל הפורום שאני מנהלת בהם XD סתם נו. כן שיהיה חח

-אתר רשמי ישראלי לפול אאוט בוי-../images/Emo168.gif

אני מבררת עם האתר שאצלו בניתי את האתר לגבי זה שאני אהפוך אותו לעצמאי. ז'תומרת שיהיה לי דומיין משלי [כתובת שמסתיימת בCO.IL] ועוד כל מיני תוספות. אני צריכה לברר כמה זה עולה וכל אלה ואם זה לא יהיה יקר והכל יעבוד בסדר אז האתר לי יהפוך להיות פרטי! ואז אני אצור קשר עם האמרגנים של פו"ב וכל אלה ואנסה לעשות אתר רשמי [צריך את הליקון בשביל זה וכבר הייתי איתם בקשר ונראה לי שהם יעזרו ויתמכו]. ברגע שיהיה לנו אתר רשמי אתם יודעים מה זה אומר? שפו"ב ידעו שאנחנו קיימים! והם יבואו לפה! אהאהאהאהאהאהאהאהאה!!!!!!!! טוב תעזרו לי, אני מתרגשת
. וכמובן אל תשכחו שאנחנו נראה אותם ביחד! חעחעעחע ~מתחילה להשתגע ולדמיין את העתיד המתוק והנעים עם פו"ב~

mili2828

New member
יש לך דרך ליצורעם האמרגן קשר?../images/Emo210.gif

אם כן, אני יותא ממוכנה לעזור D:

אמ..דרך הליקון כמובן../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

כמו שרוצים לעשות אתר רשמי לטוקיו. אז מדברים עם הליקון והם יוצרים קשר עם האמרגן והכל. אבל הם קודם בודקים את האתר והכל לראות שהוא מתנהל טוב וכל מיני בלה בלה. זה בטח ייקח גם זמן כי הרי צריך כסף בשביל זה וזה משהו שאין לי כרגע.
נקווה שהכל יסתדר
ותודה!

0דידוש0

New member
../images/Emo45.gifליאלושש יש לך רעיונות מדהימים!!!../images/Emo163.gifחח

אני חייבת להגיד לך שאת ממש משקיעה מאמצים רבים ונותנת את כל כולך בשביל כולנו1!! רואים שזה ממה חשוב לך{כמו לכולנו=]}ואת מראה את זה בכל הרצינות והמסירות שלך לעניין! ואני חושבת שזה מגיע לך: תודה וכל הכבוד על הכל!
^^ באמת. ובנוגע לרעיון שלך...הוא ממש טוב סופסוף יהיה אתר רישמי לפוב בישראל!!:] אם את צריכה עזרה במשהו...אני פה. ואני בטוחה שיש פה עוד מלא בנות שירצו לעזור!=]]

תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני בסה"כ אני רוצה את מה שכולם רוצים. שפו"ב יבואו לישראל סופסוף!!!!!!!!!!111 חח ותודה רבה!

falloutgirl XD

New member
כל הכבוד! ובהצלחה! ../images/Emo47.gif

וליאלי.. אם כל עניין הכסף יקר נראה לי שאני אוכל לעזור בעניין הזה אם תרצי :] ואם את צריכה עוד מנהלת לאתר את תמיד יכולה לפנות אליי

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח תודה על ההצעה, אני אשמח, אבל כרגע אני לא יודעת איך להוסיף עוד מנהלת ואני גם די מסתדרת, אבל את תהיה הראשונה שתהיה איתי!
ושוב תודה

M o r XD

New member
../images/Emo41.gifאיזה מגניב!

איזה מגניב אם תפתחי אתר רשמי! בהצלחה
ואם צריך עדרה אז באמת אני מוכנה לעזור אפילו יותר מלעזור.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif

אם את צריכה עזרה אז גם אני מוכנה לעזור לך במה שתצטרכי=] ובהצלחה עם האתר

מלכה>כל הכבוד!../images/Emo47.gif

יאא רעיון מעולה וזה בטוח יעזור להביא אותם לארץ! כל הכבוד על היוזמה=]]]]]] אני גם רוצה לעזור
אז שיהיה בהצלחה! :]]

KNS

New member
כל הכבוד! באמת!

האמת שלפני שנה גם אני רציתי להכין אתר, הכנתי כבר את הכל כולל עיצוב, ביוגרפיות והכל, אבל בסוף לא יצא לפועל. אם את צריכה כל סוג של מידע או רעיונות או כל דבר את מוזמנת לדבר איתי, הכל כבר מוכן ומתורגם לעברית. [email protected] 237357878 =]

למעלה