ilove FOB

New member
הו גאד OO

חשבתי שהוא סתם יושב שם שזה היה בקטן. עכשיו שהגדלתי את זה זה נראה ממש לא טוב. ועוד שמרתי את זה !!
שנייה, אני מחוקת.

Fall Out Liel

New member
בוהו!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אם פו"ב יבואו לארץ אני אמות, ולא מאושר. אני משוטטת לי בכיף באינטרנט מחפשת אתרים על פו"ב בעברית. זה מוצא לי המוןןןןןןן! אתרים של פאקצות וואנבי! הכל שם כמעט על פיט וחלק מפרסמים את תמונות העירום שלו. כל אחתתתתתתתתתתתתתתת והארכהההה שללללל האותיותתתתתתת שלההההההההההה! לא רוצה!לא רוצה!לא רוצה!
למה ה"פאקצות" צריכות להשתלט על כל דבר טוב שנותר ל"פריקים"?!

ilove FOB

New member
אל תדאגי.

אם תהיה הופעה [ ותהיה הלוווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי ] אז נדפוק מכות לפרחות. סבבות?

אני גם מצטרפת ../images/Emo9.gif

פשאצות ,בעע.. למרות שאצלי אין כל כך פקאצות ששמעות פול אאוט וכאלה -_- אבל הן שומעות פאקינג MCR קולטות?!?! שמעתי אצל אחת מהן בבצפר לפני השביתה את פיימוס לאסט וורדס ...צעקתי עליהן כמה שהן פריקאצות ולא באמת אוהבות את המוזיקה הזאת ..חיחיחי זה היה כיף

Fall Out Liel

New member
יאיי! זה יהיה כ"כ כיף!../images/Emo168.gif

ונהיה גדוד 1612 ביחד ונסתער אל עבר השורה הראשונה!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif נבוא ככה

1612 ילדים! שבאמת מעריצים של פוב! (הבנתם?1612?? יענו המספר פורום?? ) ונדפוק להם מכות! בעעעעעעעעעעעעע ילדות מהשכבה שלי הולכות עם ניטים וכאלה.. מה הן חשות??

Fall Out Liel

New member
חח בגלל זה עשיתי """""""../images/Emo168.gif

אני לא מקטלגת אנשים בגלל זה עשיתי מרכאות כי לא ידעתי איך לקרוא לקבוצות האלה...

Fall Out Liel

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אבל בת'כלס, איך אפשר לקרוא לאנשים? כל אחד שונה ואין איך לתאר אז אנשים פשוט מקטלגים לקבוצות. איך למשל את היית קוראת לקבוצות האלה?

S h A y K i

New member
ממ לאדעת ../images/Emo4.gif

זאת שאלה קשה
אהעמ לא יודעת חחחח אבל לפי מה את מחלקת אנשים לקבוצות האלה?

Fall Out Liel

New member
אממ...../images/Emo168.gif

לפי המראה בעיקרון, גם אם את רוצה וגם אם לא כשתראי מישהי שלובשת ורוד ומתנהגת בצורה סנובית כזאת את ישר תגידי "פאקצה" ואם אנשים רואים מישהו עם בגדים שחורים ומבט מדוכדך על פניו [לא תמיד
] אז ישר יגידו "פריק". זה קיטלוגים מהסוג הזה. ואני לא מבינה למה אנשים קוראים "פריק"- שונה. הרי כולם שונים ומוזרים אף אחד לא דומה אחד לשני..

S h A y K i

New member
העע הבנתי אותך.. :)

אם זה לפי הלבוש אז כן זה הולך אצלי לפי פריקים ופאקצות וכאלה אבל יש גם את אלה שבאמצע ככה והם בעצם פריקים כאלה באופי אבל לא בלבוש..או פאקצות באופי אבל לא בלבוש שלהן חחח דאימ אין לי מושג איך להסביר את עצמי אז אני מקווה שהבנת למה אני מתכוונת

למעלה