הו..:|

חולצה מזויפת? :0 למה את לא יוצאת עם שלך? ולמה את לא אוהבת שיש תמונה של להקה על חולצה?
ותפרטי קצת חוץ מ"מלא פאקים"..XDD

אני גם ראיתי תחולצה של 30 בתומר,../images/Emo205.gif

אבל לא היה לי כסף לקנות אותה
בכל מקרה, תתחדשי

רק לי נמאס מזה שחורשים ל30 את הצורה../images/Emo205.gif

באמטיוי, אמטיוי2 ואמטיוי -זה שבלי פרסומות.? כאילו, מה פתאום דה קלי חזר ונהיה שוב בכל מצעדי הרוק? זה מוציא את כל ההנאה שהייתה לי מהשיר><" זאת רק אני?Oם

למה?

אני חושבת שזה ממש טוב. אם רוצים שהם יצליחו והיהי להם סיכוי צריך להשמיע את השירים שלהם איפשהו. ואני חושבת שזה שמשמיעים אותם בלי הפסקה זה טוב, כי אז זה אומר שהם מצילחים, ויותר שומעים אותם ויותר מכירים אותם, גם כאן (אתמול ניתקלתי בעוד איזה 3 אנשים ששמעו בקולי קולות דה קיל). אני יודעת שלפעמים זה כיף שאוהבים להקה ואוהבים אותה לבד, אבל תכלס, אם אוהבים אותה לבד יכוליםל לנשק לשלום את העובדה שאיי פעם יראו אותם מופיעים כאן בארץ, או בכל מקום אחר.

BehindMyEyes

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo12.gif

אבל רק דבר אחד, אין לי אמטיוי 2 ולא הזה בלי פרסומות. לסבתא שלי יש ואני כל הזמן בערוצים שם
, אז כן, כל הזמן יש את פרום יסטרדיי ואת דה קיל שכל כך רציתי לראות מלא פעמים וראיתי בסוכות וכל פעם התרגשתי מחדש (במיוחד בפעם הראשונה ואת ממש לא רוצה לתאר
) יכול להיות שכשעוד מעט נעבור ליס, אולי זה קצת יעצבן אותי
למרות שלא נראה לי

../images/Emo42.gifim back../images/Emo42.gif

היי בננות שלי נחתתי לפני 24 שעות בדיוק ורק עכשיו הגעתי למחשב. כןכן מה אני עושה עירה בשעה כזאת אחריי יומיים של טיסות? לא ברור. בטח הג'ט לג או משהו. בכלל אופן התגעגעתי המון לכולכן [: אני רואה שהרבה מאוד התפתח פה בפורום. הספקתי לקרוא כמה דיונים -ממש טובים, דרך אגב- במיוחד על בודהה, וממש התגאתי. קראתי קצת על המפגש המצומצם שלכן, בנותיי היקרות, ואני לא מבינה איך פספסתי הזדמנות כזאת לראות את כולכן וכמובן הגליון המדובר של קראנג ששני ואופק הריצו אותי בכל קנדה [ולונדון, שמסתבר רק שם היה בסוף] לחפש אותו (ללא הועיל אם יורשה לי לציין
). אניוואייייייי התגעגעתי. ודי עם הקיטש אז לילה טוב ;]

LoveYourHate

New member
דנדוששששש!!!!!../images/Emo99.gif

חח אני מבקשת אני לא הרצתי אותך..זאת רק שני.. אני הייתי משתפת פעולה אבל לא בצעתי כלום
התגעגענו אליך המון!!

../images/Emo24.gif הרשי לי להגיד

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *נרגעת* אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה