S h A y K i

New member
וואוו שאלה טובה חחח XD

אהעמ לא יודעת, נראלי שקודם הייתי מתחרפנת לי בשקט בצד ואז אחרי שזה היה עובר לי הייתי הולכת לבקש חתימה ולהצטלם איתו וכאלה D: [אם לא היה בורח משם עד אז.
]

PerfectSP

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifמוכרת 5 כרטיסים לטוקיו הוטל../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

לפרטים, במסן: [email protected] או בפלאפון,במסר:)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאם היית נותנת לי בחינם הייתי באה ^^

אהמ.. האקס אתמול כזה: "את באה לטוקיו?" "אייייייייייייכס!! לא ^^" "למה? אתה כן?" "כן." ולא זוכרת מה הוא עוד כתב
אהה אמרתי לו שאם הייתי מקבלת כרטיס בחינם הייתי באה ושאני גם ככה אהיה בצפון עד שבת בצהריים אז הוא אמר לי תהני XD

PerfectSP

New member
פחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

תקני ממני אז סבבה
אנשים...אתם לא מכירים אפאחד שצריך????

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo207.gifנוטשת...

אל תדאגו.. לא להרבה חחחח הינה אני עכשיו כאן (עוד 5 דקות יוצאת), חמישי-שישי ימים מלאים שאני לא פה ובשבת אני בבית באיזה שש-שבע. אז לא נורא
שמרו על סדר וכאלה! מזל טוב לליאל
חחחחחח

falloutgirl XD

New member
I'm Back In Black ../images/Emo98.gif

אני יודעת שכתבתי שאני אחזור אתמול אבל בסוף חזרתי היום ^^ היה ממש ממש כיף!! קניתי שם בגד ים חדש סקסי
, סרט לשיער בצבע לבן עם גולגלות מחייכות עליו, 2 גופיות, ג'קט-עליונית קצר כזה [שכחתי איך קוראים לזה
] ואוזניות לפלאפון DD: רציתי לקנות את TCFSR מטוואר רקורדס אבל ההורים שלי הלכו מהר מדי אז הייתי חייבת לרוץ אחריהם
אבל אני אקנה אותו בחנוכה D: והיה באיזה חנות שם בוקסר לבנות כל כך יפה
אבל הוא היה בגודל לבנות בגיל 5
ועשיתי עם המשפחה שלי שייט בספינה בכנרת והיו שם 3 דתיים שרקדו ברייקדאנס
והיו מלא אמריקאים בטיילת שם ^^ וראיתי שם אימו חתיך עם סיידליפ
ומלא ילדים שאלו אותי במלון ובטיילת מאיפה הסקיני, מאיפה החגורת ניטים, מאיפה הואנס וכאלה
והנה כמה ציטוטים מצחיקים: אני וחברות שלי היינו בבריכה ושמו שם שירים והכל. חברה ראשונה: "יהודה לוי!!@#$%^&*" חברה שנייה: "איפה?!?!
" אני: "היא התכוונה לשיר של יהודה לוי שמשמיעים עכשיו
" חברה שנייה: "
" ~~~~~~ חברה שלי [ירדן] לא הפסיקה לדבר בבריכה על חבר שלנו [אור] אז הבנתי שהיא דלוקה עליו וזה מה שעשיתי: אני: "אור.. אתה דלוק על ירדן?" אור: "את צוחקת איתי נכון?" אני: "לא
אתה דלוק עליה או לא?" אור: "לא. אני דלוק עלייך
" אני: "מצחיק
" אור: "נו אני צוחק, הכל מאהבה
" אני: " DDD: " ~~~~~~ והקטע הכי מצחיק היה שהיה איזה מופע שהצוות בידור עשה על האירוויזיון אז אני וחברות שלי ישבנו ממש מתחת לבמה ואני מכירה טוב את הצוות בידור והיה שם איזה אחד שקוראים לו נתנאל והוא ממש חמוד ומצחיק. במופע נתנאל שיחק את דנה אינטרנשיונל ושר את דיווה ושם שמלת מיני ופאה אדומה ואיפור ועקבים והכל: ~נתנאל שר והכל~ אני: "נתנאל! You Sexy Bitch!!" ~נתנאל בא ומתחיל לרקוד מולי ולשיר ולשלוח לי נשיקות באוויר~ ואז כל הלובי הסתכל עליי כאילו אני מטומטמת ולא הבין שאנחנו צוחקים בנינו
וחברות שלי גם צחקו עלינו
בקיצור, היה ממש ממש כיף DD: אני אפסיק לחפור פה

Pete I Love You

New member
חזרתיייייי

חזרתי מקפריסין היה כל כך כיףףף!!! ומממ קראתי מה היה עם כל המפגש והכל ואני לא יכולתי לבוא ואני גם די מזדהה עם הצפונים כי אני גרה ליד עפולה וזה ממש קשה לבוא עד לתל אביב , אבל אני בעד הרעיון לחנוכה שנראה לי שאני יצליח לבוא , ואני יביא חברה איתי אני לא יכולה ללכת לבד וממ... יש חדשות טובות רעות בקשר לפוב?! וזהו חח

למעלה