מספיק בהחלט!
L Lior Maman New member 13/9/07 #162 מספיק בהחלט! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
L Lior Maman New member 12/9/07 #26 אעהאעה אריק ברמן זמר השנה!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif
N niro levi New member 12/9/07 #39 ../images/Emo216.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואוווווווווו איזה מעלףףףף!!!!!!!!!! היה שווה כל דקה של המתנה
../images/Emo216.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואוווווווווו איזה מעלףףףף!!!!!!!!!! היה שווה כל דקה של המתנה
X XxXSynergitXxX New member 12/9/07 #42 מפתיע! ../images/Emo12.gif יהודית במקום שלישי! נינט במקום שני?!!?! ממתי זה?! איזה יופי. סופסוף מישהי אחרת . מירי . היא ממש נחמדה. והדר מחקה אותה מדויק! חח
מפתיע! ../images/Emo12.gif יהודית במקום שלישי! נינט במקום שני?!!?! ממתי זה?! איזה יופי. סופסוף מישהי אחרת . מירי . היא ממש נחמדה. והדר מחקה אותה מדויק! חח
א אין מלאכים בשמיים New member 12/9/07 #43 ייששש מירי זכתה!!! ידעתי שהיא תזכה אבל אני אוהבת הרבה שירים שלה!!!
ס סינטטית New member 12/9/07 #44 6 מקומות נותרו ואשם ותראי זה אני עדיין לא היו.... ווועאעאעאעעאע !!! הלוואי מקום 1 !!!
י יוני יוני היחיד New member 12/9/07 #45 ../images/Emo2.gif אוי ואבוי.. כנסווווו ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif תראו מה כתבו על סינרגיה בפורום רוק ישראלי. רדו בקישור הבא לסוף ההודעה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=105393448
../images/Emo2.gif אוי ואבוי.. כנסווווו ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif תראו מה כתבו על סינרגיה בפורום רוק ישראלי. רדו בקישור הבא לסוף ההודעה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=105393448
י יוני יוני היחיד New member 12/9/07 #46 גם פה ../images/Emo2.gif הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=575
ס סינטטית New member 12/9/07 #48 עזבו אותם, מה אכפת לכם. זה לא סוד שהם לא אוהבים שם את סינרגיה.. וזה היה די צפוי. אבל עובדה, זכינו בלהקת השנה בכל תחנות הרדיו, בעמ"י, אלבום זהב. אז מה זה משנה מה הם מחליטים שם?
עזבו אותם, מה אכפת לכם. זה לא סוד שהם לא אוהבים שם את סינרגיה.. וזה היה די צפוי. אבל עובדה, זכינו בלהקת השנה בכל תחנות הרדיו, בעמ"י, אלבום זהב. אז מה זה משנה מה הם מחליטים שם?
ר רונקיפליצית New member 12/9/07 #47 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifהם סתם זונות../images/Emo13.gif מתרגלים ומתעלמים, אפחד לא חייב לאהוב. שימצצו לכולנו
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifהם סתם זונות../images/Emo13.gif מתרגלים ומתעלמים, אפחד לא חייב לאהוב. שימצצו לכולנו
א אין מלאכים בשמיים New member 12/9/07 #52 חופשי זונות!! קנאים מה הבעיה שלהם שהם מצליחים?? שילכו לחפש....#$%^$&*&%$^&&**$&^* חח... וד"א יש הימורים שתראי זה אני מקום ראשון!! הלוואי!!
חופשי זונות!! קנאים מה הבעיה שלהם שהם מצליחים?? שילכו לחפש....#$%^$&*&%$^&&**$&^* חח... וד"א יש הימורים שתראי זה אני מקום ראשון!! הלוואי!!
ש שלומיתת New member 12/9/07 #75 לא חדש שסינרגיה לא בדיוק כוס התה שלהם פורום דוחה במיוחד אבל למי אכפת? אנחנו קבלנו את הכבוד שלנו,והם יכולים רק לשבת בצד ולקנאת.
לא חדש שסינרגיה לא בדיוק כוס התה שלהם פורום דוחה במיוחד אבל למי אכפת? אנחנו קבלנו את הכבוד שלנו,והם יכולים רק לשבת בצד ולקנאת.