אני שומעת את גלגלצ בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה [314] מפרסמים את הכל..
ס סינטטית New member 12/9/07 #6 אני שומעת את גלגלצ בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה [314] מפרסמים את הכל..
י יוני יוני היחיד New member 12/9/07 #7 יאללה אני כל היום על קוצים כבר ../images/Emo3.gif אני מת כבר לשמוע את בדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
יאללה אני כל היום על קוצים כבר ../images/Emo3.gif אני מת כבר לשמוע את בדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
י יוני יוני היחיד New member 12/9/07 #15 שני בולבולים ענקיים ???? ../images/Emo6.gif רון: מותר בכלל להגיד בולבולים ברדיו?? הדר: לא בטח שלא חחח רון: אז בולבול [צוחקים]
שני בולבולים ענקיים ???? ../images/Emo6.gif רון: מותר בכלל להגיד בולבולים ברדיו?? הדר: לא בטח שלא חחח רון: אז בולבול [צוחקים]
D dina101 New member 13/9/07 #152 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח כן זה היה מצחיק !!!!XD
א אין מלאכים בשמיים New member 12/9/07 #34 האאאא ישששששששש!! אוף לא שמעתי את זה כי שחכתי מזה לגמריי בגלל אחותי הגדולה והמצעבנת!!! מי צריך אחיות גדולות??? עכשיו אני על הרדיו!! עדיין יש את המצעד מספר 14 היה עכשיו יוני בלוך אחריות... ובסוף השעה בדד!!! וואי אני מחכה !!
האאאא ישששששששש!! אוף לא שמעתי את זה כי שחכתי מזה לגמריי בגלל אחותי הגדולה והמצעבנת!!! מי צריך אחיות גדולות??? עכשיו אני על הרדיו!! עדיין יש את המצעד מספר 14 היה עכשיו יוני בלוך אחריות... ובסוף השעה בדד!!! וואי אני מחכה !!
C coldplaying New member 12/9/07 #13 שנה טובה מפורום קולדפליי 918 שנה טובה ומתוקה מלאה באושר ובריאות.. =] וברכות על להקת השנה בגלגל"צ!
X XxXSynergitXxX New member 13/9/07 #80 תודה,גם לכם!../images/Emo99.gif הם ממש טובים! . כריס מאגניב כזה