זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיומטוב...חזרתי../images/Emo9.gif

חזרתי מסבתא היה כיף שמעתי חלק מהמצעדים=/ ושמעתי את בדד!! היה מדהים.. שנה טובה לכם..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif|מוצץ../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

לא מצאתי לאן לשרשר את זה.. שמעתי שיש בערוץ 24 היום בערב בשעה 21:30 נראה לי או 21:00 לא בטוח ערב מחווה לזוהר ארגוב.. יש מצב שסינרגיה יופיעו שם..? אהה ודרך אגב בסוכות יהיה ספיישל המייי מיוזיק מאגזין בערוץ 24 וסינרגיה יהיו שם..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאנשים!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש את זה עוד שעה וחצי נצטרך לחכות ולראות או שמישהו יודע אם יש?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifהברכיים!!

אווף...זה כ"כ מעצבן...ריקוד זה בערך הדבר הכי חשוב לי בחיים ועכשיו גיליתי שברכיים שלי דפוקות לגמרי...המבנה שלהם לא טוב הם נוטות החוצה.. ואיך שהמורה החדשה שלי למודרני הסתכלה עלי היא אמרה לי שזה המבנה גוף שלי ושגם לה יש את זה והיא אמרה לי מה לעשות..אבל זה ממש כואב...הייתי ככה של השיעור.. ועכשיו הברכיים שלי ממש ממש כואבות...ואני לא יודעת מה לעשות כי השנה אני מתחילה לעלות על נעלי פוינט(עולים על קצות האצבעות) ואני ממש מפחדת שזה לגמרי ידפוק לי את הברכיים אני ממש מקווה שזה יסתדר והדבר היחיד שמנחם אותי שהמורה שלי רקדנית ויש לה את זה אבל מה שמעצבן שאי אפשר לעשות כלום כי זה המבנה גוף שלי ואי אפשר לשנות אותו! ועכשיו אני מבינה כל מיני דברים בקלאסי שהיו לי כמו למשל שנפלתי על הקשת של הרגל שזה לא טוב לברכיים...אבל עזבו לא משנה אני חפרתי לגמרי וגם מזה מעניין אותכם.. יהיה טוב אני מקווה בעזרת ה'

מירוש 18

New member
../images/Emo201.gifיהיה בסדר

יעברו הכאבים, בטח יש משחה או כדורים נגד כאבים אז תקחי. ותרגישי טוב.

למעלה