כפרע24

New member
העיייייייייייוש כפפפפרעות!

אני יובל לואיס חברה של מיייקל לואייייס בת 17 אווווווווווווייייש אייזהה שקססססססי כפררררררע עללייו נשמממממממה שליי עינים גוף ציצי צמותת אעעעעעךך מואאעאעאעעאעעאעעע דעעעעע כייאללללו וואטט דה פאקה בעיוווווווווש חמודות עם באלכן להכיר אני פה אני גם הומוית גם לסבית גם סטריטית מה שתירצווווווו ביייי שקססססססי קוובייוותת משוקווווווווללללדתת סקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקס

כפרע24

New member
כנסו

מהזע עתם לא ממממממממממממגיבייםם עעעעעעה? חמוווווודים תגיבו אוהבת יובל'וווווש

כפרע24

New member
אננני מפרסמת את הפורום כדעי שיהיו

עווווד הרבה אנשים שידעו שאני חברה של מיקלון אני יכולה להשים תמונה שלי ושלוווווו ביחחחחחחד

כפרע24

New member
מייקל לואיס חאתיח

עני עוהבת עותוו מעווד אני עחות של יובל ועחותי חעברה של מיקל לועיס ואכשיו עחותי עלכא לחדר כי מישעו מפע פגא בע הוע עמר לע משעו עים ספעים עים עני לע טועא וזע לע יפע לאשות ככע לחברע של מיקל לועיס אוד מאט הוע בע לבית שלנו ועני יגיד לו לעיכנס לפורום הנה הוע בע יעללה ביי

כפרע24

New member
היי חמודים!

זה מייקל לואיס אני מתכתב מהמשתמש של חברה שלי!.. אני מבקש שלא תריבו טוב? יומטוב ועם אתם צריכים משהו תגידו, על תתבישו!

v e r e

New member
דחוווווף אש !

תעשו טווובה , רק תכנסו - זה נווווורא חשווב לי :[ http://ckin2u.me2you.co.il/?v=vb5000

מייקל בחו"ל פחחחח ../images/Emo6.gif

ויותר מזה- מייקל לא כותב ככה יש לו טיפה שפה גבוהה

../images/Emo28.gifטיפה ? D:

הבנאדם סלב הוא צריך לשמור על השם שלו הוא ידבר הכי ברור ויפה שאפשר.. לא ככה ?

כפרע24

New member
ממממממממממה?

כפרע דבר עיבריייית דעעע ואני חברררררררה ל מיייקלווון אני צריכה לנהל את הפורום הההההההזה!!!!!!!

תפני להנהלת תפוז ותגידי להם:

כפרעליכם עיניים חיים שלי נשמותתתת שליייייי בטח יקבלו אותך

Angel On Earth

New member
א. היית מתה להיות חברה שלו.

ב. תלמדי לכתוב בלי שגיאות כתיב, מטומטמת.

למעלה