SHIR04

New member
אין לי מושג

הם נתנו רשימה של כל מיני מוזיקאים ואמרו שעליהם תהיה תוכנית. זה יכול להיות ביום שישי הזה וזה יכול להיות עוד שבועיים וחודש וכו' כי הם לא מפרטים על מי יש בכל תוכנית...רק שהיא מתחילה רואים

../images/Emo220.gifהלך לאיבוד:

שימחת החיים, סגנון החיים, משמעות החיים, טעם החיים, החיים.. כל המוצא מתבקש להחזיר לבעליו. בתודה מראש דורין.

sok777

New member
../images/Emo12.gif

צאי מזה :) יהיה טוב! חוץ מזה, אני מצאתי. אז איך להעביר לך את זה? D:

../images/Emo220.gifשספטמבר יגמר..

אני מקווה לחזור לעצמי פחות או יותר.. פשוט..זה ספטמבר זה מסביר הכל(ולא..לא לחץ של בצפר דווקא..בצפר זה מה שמחזיק אותי..) זה פשוט החודש של סבתא שלי.. בלה-_- זה פשוט החודש שהייתי מבלה הכי הרבה מחוץ לבית עם סבתא.. ובגיל 5 וחצי סה"כ.. אמרו לי שהיא מתה. ובגיל 5 לא באמת מבינים מה זה.. רק בגיל 9 ככה הבנתי מה זה ושהיא לא תחזור.. לקחו לי אז את אמא.. לא הביולוגית כמובן(טפו טפו טפו) אבל מעולם לא קראתי לסבתא שלי סבתא..רק אמא. היא היתה יותר קרובה אלי מאמא שלי.

sok777

New member
מבין אותך.. אבל, שוב, יהיה טוב. :) ../images/Emo24.gif

ואיך הולך השיר של גרין דיי? ?Wake Me Up When September Ends אם את רוצה, אני אעיר אותך כשספטמבר יגמר :) מבטיח.

Noelit

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהחודש הזה יעבור לך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מהר בעולם, והעיקר שתהיי שמחה שוב ותחייכי

SHIR04

New member
../images/Emo24.gif

We have existence and it's all we share Keep on pushing 'cause I know it's there​
לא נעים המצב שאת נמצאת בו עכשיו, אני מקווה שהזמן יעבור לך הכי מהר שאפשר, ואת תראי שהוא יעבור

LetThereBeLove

New member
../images/Emo201.gif תרגישי טוב!

אני מכירה את הרגעים האלה, פשוט תני לזה לחלוף ותרגישי הרבה יותר טוב!

sok777

New member
אה, כן, לאנשים שאוהבים את השטויות שאני מעלה..

אז העלתי גרסה חדשה ומחודשת לשיר ישן (לפחות מבחינתי) שכתבתי כבר לפני 3 שנים. 'מנטול'. שיר על ארסים והכל הקטע הדפוק הזה. :) במייספייס או בבמה חדשה

למעלה