דורין 245 מה אחרי
New member
../images/Emo220.gifחזרתי=]]]]]
כמה טוב לחזור ליבנה.. כ"כ נהנתי באילת. זה עשה לי טוב כ"כ.. מזמן לא נהנתי ככה עם המשפחה.. ובכללי.. אחרי נסיעה של 4 שעות..אפילו פחות לאילת.. בלי עצירות. והיה בכל הדבר הזה יום כ"כ הזוי.. ובאותו יום אחותי שאלה אותי אם התנשקתי איי פעם בחיי.. ואני כזה"לא נעים אמא ואבא פה"היא גירשה אותם וכן אני מתחמקת לי מתשובהXD ואותו היום בטיילת..פגשתי שלושה אנשים.. שלושתם בנים(לא.לא התנשקתי עם שלושתם.) אחד מהם זה מישהו שפגשתי בתל אביב ולא ידעתי עליו כלום חוץ מזה שהוא סקסי בן 16 וחצי ונמצא הרבה בתל אביב.. וראיתי אותו באילת במקרה..והוא זיהה אותי
(כמו בפעם הקודמת..פעם שלישית שאני רואה אותו פעמיים תל אביב פעם אחת אילת)והפעם אני יודעת איך קוראים לו(רון)וכל זה! ועוד אחד מהם הוא ידיד שלי שהכרתי בכפר המוזיקה
ועוד אחד הוא האקס שלי..לא ממש אקס כבר.. חזרנו..אחרי חודשיים וחצי שבקושי דיברנו בגלל כמה דברים חזרנו להיות ביחד באופן מפתיע.. וכל זה קרה באותו היום..כמובן לא ליד ההורים..חוץ מהמקרה של האקס שליOO שמשום מה לא יודעת איך זה קרה ולא יודעת מה עבר עלי באותה השניה.. התנשקתי איתו(היינו אז חודשיים וחצי ויותר ביחד..) וזה היה 10 מטר מההורים שלי..מהמשפחה שלי* גד איך הם לא שמו לב?!מוזרים=] כן אפסיק לחפור לעצמיP: וזהו. אילת זה מקום כיף כ"כ..
כמה טוב לחזור ליבנה.. כ"כ נהנתי באילת. זה עשה לי טוב כ"כ.. מזמן לא נהנתי ככה עם המשפחה.. ובכללי.. אחרי נסיעה של 4 שעות..אפילו פחות לאילת.. בלי עצירות. והיה בכל הדבר הזה יום כ"כ הזוי.. ובאותו יום אחותי שאלה אותי אם התנשקתי איי פעם בחיי.. ואני כזה"לא נעים אמא ואבא פה"היא גירשה אותם וכן אני מתחמקת לי מתשובהXD ואותו היום בטיילת..פגשתי שלושה אנשים.. שלושתם בנים(לא.לא התנשקתי עם שלושתם.) אחד מהם זה מישהו שפגשתי בתל אביב ולא ידעתי עליו כלום חוץ מזה שהוא סקסי בן 16 וחצי ונמצא הרבה בתל אביב.. וראיתי אותו באילת במקרה..והוא זיהה אותי