falloutgirl XD

New member
לאח שלי יש צבע בשיער כמעט כמו של בוב,

רק קצת יותר כהה אז אני מאריכה לו את השיער ולקחתי אותו לספר והוא עשה לו פוני לצד DD: ויצא לו שיער ממש דומה לשל בוב, ואל תדאגו, אני עוד אעשה לו סיידליפ מתישהו, אבל עכשיו הוארק בן 6 אז יש זמן

falloutgirl XD

New member
יאפ ../images/Emo3.gif

הוא אמר לי שהוא לא אוהב לעשות קוצים אז ישר אמרתי לו שיעשה פוני לצד והוא הסכים DD: איןלך אחים קטנים להתעלל בהם?

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo73.gifאני עושה לאחי שיער כמו של ריי../images/Emo11.gif

סתם אין לי אח.. חח אבל סתם שתדעו... באמת שלי.. היה פעם שיער כמו של ריי...

falloutgirl XD

New member
אני מאושרת DD:

הוספתי עוד שעת ריקוד בשבוע DDDDD: אני כבר הפסקתי לספור כמה שעות אני רוקדת
והשרירים תפוסים לי בכל הגוף ורקדתי בשיעור קלאסי האחרון בלי נעלי בלט ורק עם גרביונים משולבים והכפות רגליים שלי עכשיו מלאות שפשופים
אבל לא נורא, העיקר רקדתי DD: והתחלתי ללמוד כמה ריקודים חדשים שאני אופיע איתם ביום העצמאות עם הלהקה שלהם D: ו-25.9 אני הולכת לעשות שופינג ריקוד DDDD: משהו שלא קשור לריקוד: התחלתי ללמוד חוק ומשפט וזה כל כך כיף

chocolate chips

New member
טל!!

עכשיו גם אני מושפעת מריקוד!! רק השבוע היה לי 5 שעות ריקוד1!! [לי זה הרבה!!] ויש לך אייסיק?? אה כן וכבר אמרתי שאת מכורה????????

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif

לי היו השבוע 9 שעות ריקוד וזה עדיין לא מספיק לי
הנה הערסיקיו שלי
492430041 המ כן אמרת, אבל זה תמיד טוב לשמוע את זה שוב

ענבר85

New member
שבוע טוב לכווולם..

אז מחר מתחיל עוד שבוע משעמם של השיגרה המשעממת זאת של קלום ללכת לביצפר לחזור לאכול לראות טלוזיה להיות במחשב ללכת לישון לקום לאכול ללכת לביצפר וכו' וכו'.. כבר נמאס לי, ועוד בקושי התחלתי ללמוד משהו.. טוב, אז שיהיה לכולכם שבוע מדהים ותשתדלו לא להירדם בשיעור (במיוחד בהסיטוריה) ופשוט תעשו כייף ותהנו מהחיים..

Fall Out Liel

New member
חזרתי לפעילות!!!../images/Emo168.gif

כל השבוע הייתי עמוסה ב: לימודים כל יום עד 13:15. מיד אח"כ עבודה [בשבוע הרווחתי כמעט 1000 ש"ח!!] וחוסר במחשב בגלל אבא שלי..
אבל חזרתי אחרי שבוע של חוסר פעילות! התגעגעתי. מישהו שם לב בכלל שלא הייתי פה?

falloutgirl XD

New member
ממש מסכנה, לימודים עד 13:15 ../images/Emo69.gif

אני לומדת 37 שעות בשבוע
ואני שמתי לב שלא היית פה

0דידוש0

New member
../images/Emo45.gif נכוןן למה???!!?!?!?!

אני רוצה לשים תמונה של מייקי!!!חח

../images/Emo220.gifשלום..אני נוסעת

לאילת מחר ב10 בבוקר יוצאת מיבנה לכיוון אילת רק עם אמא(תנו הימורים כמה ריבים יהיו) ביום שלישי לפנות בוקר אחותי מגיעה באוטובוס.. וביום שלישי בלילה אחים שלי ושתי חברות שלהם(זתומרת שני אחים שתי חברות)ואבא שלי מגיעים.. יהיה טוב.. יומיים וחצי עם אמא בלבד! נקווה להסתדר.. ואז עם המשפחה+שני נספחים.. או ומאז שאחותי תגיע גם עוד נספח שהוא סתם יתנחל לא ישן..(חבר שלה גם באילת איזה כיף!ערס.) וביום חמישי בלילה/שישי בבוקר חברה שלי אחותי מגיעה.. לשישי שבת.. אך.. בקיצור במוצ"ש אחזור.. או בראשון במקרה קיצוני..

falloutgirl XD

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה מפורום 1402../images/Emo70.gif ../images/Emo74.gif

פורום MCR מאחל לכם שנה טובה ומתוקה

למעלה