אני ממש מקווה שיצא לי../images/Emo223.gif

בינתיים אין לי מושג מה קורה בסוכות אני מקווה שלא יתקעו לנו משהו.. וביום שתהיה צעדת ירושלים אני לא יכולה אבל אני מתה לנסוע לת"א אז אני אנסה לבוא

falloutgirl XD

New member
סקר קטן ../images/Emo3.gif

כמה הודעות יש לכם בפורום? D: מחפשים כך: חיפוש מתקדם -> מעבר לחיפוש -> שם משתמש\ת -> כותבים את שם המשתמש שלכם -> חפש ואז זה ירשום לכם כמה תוצאות נמצאו ומספר התוצאות זה מספר התגובות שלכם בפורום

falloutgirl XD

New member
זאת ההודעה ה-1487 שלי ../images/Emo9.gif

אבל בדקתי את זה וחסרות שם תגובות שלי, אולי הם מעדכנים את זה כל יום או משהו כזה ^^

falloutgirl XD

New member
אני לא מאמינה!! OOOOOOO:

ג'רארד התחתן!!@#$%^&* DDDDDDDDD: זאת החלטה קצת פזיזה בהתחשב בזה שהם היו חברים בערך 3 שבועות לפני שהם התחתנו.. אבל שיהיה במזל טוב!!
קוראים לאשתו Lyn-Z [לינזי] למי שלא יודע והיא איתו בתמונה
הנה קישור לשרשור בפורום MCR: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1402&msgid=105059152 והנה קישור לכתבה על הנישואים שלו: http://perezhilton.com/?p=5020 יש אנשים שאומרים שזה לא כל כך אמין אבל הרוב אומר שזה כן אמין אז.. התחילו לברך DD:

NoAmItA ChAn

New member
רק היום נדבקתי אליו T^T

(משמע ראיתי את פניו בכל מקום XD) שיהיה לו במזל טוב D: (מה עם פראנק?
)

לשאלתך בסוגריים [פאק אני נשמעת כמו...

...המורה שלי לספרות
] פראנק הולך להתחתן או במאי או במרץ 2008 אני כבר לא זוכרת ,עם ג'מאיה ,ה כ"כ מתאימים P:

falloutgirl XD

New member
במרץ ../images/Emo9.gif

והם באמת מתאימים ^^ בתמונות שלהם ביחד הוא נראה ממש מאוהב בה, לפי דעתי הוא באמת באמת אוהב אותה D:

NoAmItA ChAn

New member
לשתיכן -

התכוונתי, מה יהיה עם הזוגיות-לא-זוגיות שלהם? XDDDDDDDDD

falloutgirl XD

New member
מה זאת אומרת זוגיות-לא זוגיות שלהם? ../images/Emo12.gif

הם אף פעם לא נפרדו.

הבנתי אותך XDD

התכוונת לג'רארד ופראנק? חחח זה רק בהופעות קוראים לזה פרארד אם את לא יודעת =] והם לא באמת ביחד ,סתם בשביל להלהיב את הקהל [מה שכבר ממש אבל ממש נמאס ,פרובוקטיבי מידי] .

NoAmItA ChAn

New member
אני יודעת מה זה פרארד D:

וכוונתי לשאלה אם הם לא יתנשקו יותר בהופעות? XDDD; (כי אם כן, ואת צודקת במה שאמרתי אבל למרות זאת, זה יהיה עצוב ;;). JUST KIDDING :)

AnGi14

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo109.gif

קצת מאוכזבת כי חשבתי שהוא יחכה לי
אבל שיהיה לו המון המון המון מזל טוב ושרק יהיה לו טוב ושיהיו מאושרים כי זה מגיע לו!! אבל אני מבינה את לינזי.. כלומר,בתור איטלקיה אני יודעת שאי אפשר לעמוד בפני האיטלקים
הי טל, את לא היחידה שיש לה תמונות שלהם P:

falloutgirl XD

New member
ליאורי האיטלקייה ../images/Emo78.gif

כן אני כן היחידה
אבל אני במחשב של אחותי אז זה נס שיש פה תמונה שלהם

AnGi14

New member
לא את לא היחידה ../images/Emo11.gif ../images/Emo109.gif

איטלקים שולטים!!
P:

למעלה