מי בא לווליום?
ת תמר קאוליץ New member 29/8/07 #2 ../images/Emo191.gif אעע קניתי את הדיסק של 3 דורס דאון!!! יאיאיאיאיאיאייייי!! *היום ים! ייההההה*
H hodaya157 New member 29/8/07 #3 יאאאאאאאאוווווו אתם לא מאמינים איזה אושרררר אמא! זכיתי מתפוז בכרטיס כניסה זוגי להופעה באמפיייי ויש שם את עברי לידר אךך דיי אני שניה לפני קריסת מערכות..! מתחילת החופש אני חושבת על המופע הזה!
יאאאאאאאאוווווו אתם לא מאמינים איזה אושרררר אמא! זכיתי מתפוז בכרטיס כניסה זוגי להופעה באמפיייי ויש שם את עברי לידר אךך דיי אני שניה לפני קריסת מערכות..! מתחילת החופש אני חושבת על המופע הזה!
H HilaZ1 New member 29/8/07 #7 כיף לך!../images/Emo24.gif לא הייתי מתנגדת לזכות בכרטיס להופעה שלו תהני
ז זוהרוש15 New member 29/8/07 #9 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo207.gifאנשיםם תלמדו לשרשר!! אי אפשר ככה אני נכנסת לפה ואני רואה אנשים שכותבים סת או משרשרים לא טוב.. אז בקשה ללמוד לשרשר דחוף! תודההה
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo207.gifאנשיםם תלמדו לשרשר!! אי אפשר ככה אני נכנסת לפה ואני רואה אנשים שכותבים סת או משרשרים לא טוב.. אז בקשה ללמוד לשרשר דחוף! תודההה