../images/Emo207.gif חחח יומהולדת מוזר היה לי....
תתכוננו זה ארוך... כל הבוקר היומהולדת שלי היה הכי מושלם שבעולם, עד ששברתי כוס זכוכית ונחתכתי בזרת... ואתמול אמא שלי קנתה הר של חטיפים ואוכל טעים והיא אמרה לי שאסור לי לגעת בזה כי זה למנהל של אבא שלי שעוזב והם עושים לו מסיבת פרידה. ולמרות כל הקניות האלה אמא שלי לא קנתה לי עוגה, ולא ממתקים והייתי עצובה
וגם כאב לי.... אחר הצהריים הלכתי לקופת חולים (
) ושם חבשו לי את הזרת (כן כן זה הגיע לרמה שהיו צריכים לחבוש לי את הזרת) והרופא אמר שאני צריכה לעשות חיסון טטנוס
ויש לי פחד מחיסונים...לא עשיתי חיסון מכיתה ב' וגם אז זה היה שהכריחו אותי וכמעט קשרו אותי לכיסא (שזה אגב, המינוס בלהיות אחרונה כי כל הילדים לפניי הפחידו אותי) עברתי את החיסון ואחר כך הלכתי לקנות חולצות לביצפר (מה שעוד יותר ביאס...) וכשחזרתי הביתה חיכו לי שם כל החברות ועשו לי מסיבת הפתעה....
אני לא יכולה להגיד שלא חשדתי עם הכמות של האוכל אבל ידעתי שהמנהל של אבא שלי עוזב אז זה נשמע הגיוני... אמא שלי כבר הזמינה את החברות ביום שבת, ואני לא ידעתי...בדרך כלל אני יודעת
הכל! (מזכיר לכם מישהי?) בקיצור ולעניין, אם הייתם שואלים אותי בשעה 6 בערב איך היומהולדת שלי הייתי אומרת שזה היום הולדת הכי גרוע שהיה לי אי פעם (חוץ מהקטע של הברכות שלכם שעשה לי את היום
) ואם אתם שואלים אותי עכשיו, זה היה יומהולדת כיפי במיוחד (חוץ מהקטע של הזרת והחיסון) רוצים לשמוע איזה מתנות קיבלתי????! לא משנה גם אם אתם לא רוצים אני אכתוב:
מראה עגילים שהתאהבתי בהם+ארנק בצורת כובע
שרשרת פסלון סבון פילינג פילון כזה עם עט ומקום לדפים
קרם גוף ואת המתנה מההורים אני אקבל ב-7.9 שאני אסע עם אמא לת"א ואני אקנה לי מה שבא לי....