l i o r 1 8 2

New member
Tenacious D- kickapoo

איזה שיר גאוני כל כך מצחיק (ג'ק בלאק בנאדם גאוני על סף אליל)

mili2828

New member
קלטו משו משעשע../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

עכשיו קיבלחתי את הגיליון של "מעריב לנוער" ובפינה של תום הוא מחליט להיות אימו. חעע קלטו את זה: "מה אימו? " קראתי בעצב. "על זה את כותבת ולא על הגילוי המדהים שלי?" אימוס הם סתם חבורת בני נוער לוזרים שחושבים שהחיים שלהם כל כך קשים, למרות שכל בנאדם חווה את מה שהם חווים, אבל לא לקח את זה כל כך קשה, כי הוא לא רכרוכי כמוהם!" "תום, לאימוס מותר לבטא את עצמם בידיוק כמו שאתה מבטא את עצמך" אמרה הדר. "כל מה שהלוזרים האלה עושים זה להתנהג כמו אפסים נון- קונפרמיסטים וכיביכול שונים ומיוחדים, למרות שכולם נראים ומתנהגים אותו הדבר! העולם הוא לא כזה מקום קשה לחיות בו, אז toughed up!" קראתי הנאום חוצב להבות. "וכעת אם תסלחי לי אני הולך לראות 'בנות גילמור'" "היה בשתיים וחצי כבר פיספסת " אמרה הדר. "מה?!! לא?!!! עולם אכזר! מדוע אתה מעולל לי זאת? " התמוטטתי על השולחן בבכי היסטרי, "אין לי סיבה לחיות יותר." מלמלתי בבכי. "אבל הרגע דיברת על זה שבני נוער צריכים להיות קשוחים יותר ולא להתבכיין על כל שטות!" אמרה הדר. "אמרי מה שבא לך " מלמלתי. "מילים הם כבר חסרות משמעות בעיניי, אלך לבטא את יגוני הכבד!" אמרתי ורקדתי ריקוד מודרני מוזר(
) בעוד אני מדלג החוצה מהקניון במבט עצוב על פניי. כעבור כמה שעות מצאו אותי הדר ולילך יושב בסמטה אפלה לבוש בחולצה של My Chemocal Romance וחציאת משובצת חגורת ניטים, איפור שחור תחת העינים , ושיער חלק שכיסה אותן לגמרי , שתי עניבות משובצות ומשקפיים מרובעים יחד עם עוד שלושה אימואים , בוהה בקיר ומבט חלול בעיניי. "תום מה קרה לך?" שאלה הדר בדאגה. "שמי איננו תום יותר." אמרתי עגום. "שמי תומאס~" "תום אתה חייב לצאת מזה, זה נהייה מגוחך." אמרה הדר "לא אינכן מבינות נערות שוטות שכמותכן? זהו המקום אליו אני שייך! כאן נמצאים האנשים האמיתיים שחוו חוויות, הו כה זוועתיות שהשאירו אותם חלולים מבפנים!" "חברה שלי זרקה אותי" אמר אחדש מחבריי החדשים בעוד הוא כותב שיר נןעז. "ההוירם שלי לא מבינים אותי." אמר אחר בעוד הוא צובע את שערו בשחור. "בטעות נכנסתי עם הזרת בשולחן, וזה כאב לכמה שניות."(חעע
) אמר השלישי ושרף עלה במחתרתיות. "וכעת אם תסלחו לי אני הולך ללמוד בעל פה את כל מילות השירים של פול אאוט בוי!"
אמרתי בשמחה. "תום לא! " קראה הדר. "אתה לוקח את זה רחוק מידי, לבטא את ההרגשה שלך זה דבר אחד, אבל מהה שאתה עושה זו קיצוניות מטורפת!!" "אני מצטער הדר, אבל זה מי שאני עכשיו ". אמרתי נחוש. כעבור כמה ימים חזרתי אל השולחן הקבוע שלנו בקניון נורמלי לחלוטין. "היי בנות! תראו מה מצאתי ! במבה שהתחברה לבמבה אחרת!אני הולך להיות עשיר!" "תום , חשבנו שאתה אימו וזו הזהות שלך מעכשיו." "כן" אמרתי. "אבל כמו כל תקופה חולפת של בן נוער, פשוט התגברץי עליה." "איך?" שאלה הדר. "חיכיתי חמש דקות" עניתי.

לייינוש

New member
חח תום זה בן או בת??

מצד אחד זה שם של בן והכול בגוף זכר וכול זה רק שהוא לבש חצאית משבצות :0 וסליחה ללבוש חולצה של מכר ולתרגם שרים של פוב זה הכי כיף!! וכן יש מצב שהתקופה תעבור אחרי 5 דקות אבל לבנתיםם אני נהנת :)

לייינוש

New member
XD אני תרגמתי את הרוב כדי להבין..

את רובן בראש שלי רק אם לא הבנתי את הקשר המשפטים כתבתי.. רק בגלל זה אני חובבת של פוב כל כך! XD מקווה שאנשים יתחילו לנתח ולא רק שנינו ננהל שיחה שם :) וכמו שהזכרתי אני גרועה בדברים האלה... כי אין לי מושג אם הוא היה נבגד באותו זמן או לא יודעת..

mili2828

New member
הכל זהבקטע של הומור וזה.. אז חפיף ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

Fall Out Liel

New member
חח אני מנויה כבר שבע שנים..../images/Emo168.gif

ואני חולה על המדור השרוט שלו
. קראתי, וצחקתי בקטע של MCR ו FOB XDD. תודה

mili2828

New member
בקשה אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif

שוש תקנאו בנות, אמרתי לה אהובתי

לייינוש

New member
תמונות סתם תמונות..

אז להתחלה סטאמפ.. פאטריק סטאמפ.. יותר טוב מג'ימס.. גו פאט!

לייינוש

New member
גררר!! טעיתי!

כן פיט חח שניה פאטריק יהיה אחריו.. אז רגע זה פיט.. הוא חתיך..

NoAmItA ChAn

New member
איזה בן אדם שקסי !?@#!@$?!@<#$

שיעשה לי ילד @#$<?@<%@#>^#@<%# (וגם שאר התמונות חמודות
)

למעלה