לייינוש

New member
לא יודעת אבל פוב חביבים על TRL

ככה זה כוול הזמן מאז דיס אין סין הם שנה נמצאים במטיוי2 מגיעים למקומות טובים של 1-5 ואז אחרי איזה חודש מגיע לTRL ואז הם במקום הראשון ובכלל פוב מתארחים שם הרבה...

shaharyy

New member
|כבר כתבתי על זה -_-"

אבל אף פעם לא מזיק לדעת שהם לא ירדו מקום!!1

falloutgirl XD

New member
דווקא הסברת נכון ../images/Emo9.gif

והנה תמונה של אומנות השרשור שתעזור לך [אני לא מתכוונת אל רותם]

fobg

New member
אה..

לא הבנתי...חחח טוב לא משנה, אני כבר יבין..תודה בכל זאת..

לייינוש

New member
ושוב.. עכשיו אני ינסה

בקיצור של הקיצור כי גם אני לא מבינה את אומנות הישרשור ובלה בלה בלה אז ככה שירשור זה שאת כותבת נודעה חדשה כמו שעשית עכשיו!! וזה גרוע לגמרי כי זה לא הודעה חשוב או משחק!! אז נצל"ש זה ניצול שירשור את מנצלת את ההודעה שפתחו כדי לומר משהו בקשר לזה נגיד הקטע של הקישור היית שולחת לoff רק די תפסיקו לפתוח הודעות חדשות שזה שירשורים!!!!

fobg

New member
אה...חח

אז כאילו לא צריך לפתוח הודעה חדשה?... מגניב.. לא ממש הבנתי, כי אם לא צריך לפתוח הודעה חדשה, איך מגיבים? (אני קרציה..חח מה אני יעשה, אף פעם לא הייתי בפורום)... סורי..בהיייייי=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש שרשור אוף פעמיים-שלוש בשבוע <:

אולי אני פשוט אצמצם את זה לפעמיים בשבוע ויהיה גם שרשור חדשות/הודעות קטנות על פוב שיפתח גם פעמיים בשבוע חחח אני עוד צריכה לדבר עם ספיר [המנהלת השנייה] בקיצור. ניסיתי לפתוח אוף לפני כמה שעות אבל אז נתקע לי האינטרנט אז אני פותחת עכשיו ואני אשרשר את ההודעה שלך לשם

fobg

New member
ומה זה אוף?

עזבי..עדיף כבר שלא תסבירי...חחח במילא אני לא יבין כלום..

לייינוש

New member
אני יסביר בכל זאת!

אוף זה כול מה שלא קשור לפוב.. את יכולה לכתוב מה שאת רוצה את אפילו לא צריכה לנצל"ש כי כולם קוראים את זה... והכי חשוב שההודעה שפתחת מתאימה לאוף...

fobg

New member
חשוב..לי=]

טובב אולי תרצחו אותי שפתחתי שרשור או משהו כזה חדש..אבל........אני לא יודעת אם ידעתם, [[זה חדש לי בכל מקרה]] לג'ו יש ילדה מהאקסית שלו?? ידעתן את זה?

annael15

New member
מה ילדה מהאקסית?..

מה?... איזה מוזר מעניין מה החברה שלו אומרת (אם יש לא חברה..)

למעלה