בשיטוט בארכיון של פורום "אביב גפן",

מצאתי את התמונות האלה. אני מניחה שרובכם ראיתם אותן, אבל בכל זאת, אם מישהו לא ראה...

tohar6

New member
../images/Emo207.gif בקשר לספררר

אחרי שהזמנתי את הספר וחיכיתי מלאאא זמן שהוא יגיע הוא הגיע אליי בשעה טובהההה :)) איך אני שמחה... אבל יש לי שאלה קטנה.. נכון בהופעה בהנגר הייה בהתחלה שיר על המסכים שאמרו אם אני לא טועה שהוא מוקדש לשי מיבר, אז הבנתי שזה שיר שנמצא בספר שלו.. מישו שיש לו תספר יכול בבקשה להגיד לי איזה שיר זה הייה? זאת אומרת באיזה עמוד או משו כזה השיר נמצא.. וממ עוד שאלה חח.. בספר כתוב שמלטף ומשקר יצא בשנת 1995.. זה טעות לא? הדיסק יצא ב1997 או שאני הטועה פה :(

לא, זה ספר שירים של עברי.

מכיל מילים לכמעט כל השירים שבאלבומים של עברי ושירים שמעולם לא הולחנו/לא יצאו על דיסקים. ספר מומלץ מאוד, אבל קצת קשה להשיג אותו כבר בחנויות הספרים, אבל כדאי לנסות.

tohar6

New member
ספר שירים עברי לידר

זה השם.. "ספר שירים" אבל בעייתי ממש להשיג אותו.. אם אני לא טועה אז אין יותר את הספר הזה בחנויות הוא נגמר אבל שווה ממש לנסות.. תתקשרי לצומת ספרים ותבברי באיזה סניפ יש להם.. בסטימצקי נגמר מזמן אז אבוד לך לנסות משם.. זה רק בצומת ספרים..

tohar6

New member
לצערנו לא..!

באמת תקשיבי לי.. מחר יום ראשון תתקשרי על הבוקר לצומת ספרים ותבררי איפה יש ותזמיני לסניפ הקרוב אלייך לבית..!! הכי מוקדם שאת יכולה כי זה נגמר ממש ממש מהר.. והוא עולה 20 שקלים שזה ממש ממש כלוםםם

tohar6

New member
המון תודה לשתיכם

ובקשר ללהשיג אותו.. נראה לי שקצת אבוד.. כי המוכרת אמרה שאם היא לא טועה אני קניתי את הספר האחרון ברשת..!! אם כן כבוד הוא לייייי.. חח!! והמון מזל גם..

crazystav

New member
נצל"ש

מישהו יודע איך המשתמשים שלי בתפוז יכולים לא להיות במנוע החיפוש של גוגל? זה מתחיל להיות מעיק.. :/

crazystav

New member
נצל"ש

מישהו יודע איך המשתמשים שלי בתפוז יכולים לא להיות במנוע החיפוש של גוגל? זה מתחיל להיות מעיק.. :/

../images/Emo126.gif פאק הגעתי לתובנה ממש עצובה.....

מחר אני נוסעת ברכבת של 7:50 לת"א, ומשם אני צריכה לקחת אוטובוס לרמה"ש.... וזו השעה שכולם חוזרים מניצנים.... ותהיה לי בעיה לעלות על הרכבת. כמה עצוב.
תאחלו לי בהצלחה.........

מורביט

New member
בהצלחה.../images/Emo24.gif

אבל רק ביום שיש מופע זריחה חוזרים כל כך הרבה אנשים בשעה כזאת מאוחרת. וביום ראשון אין מופע זריחה, אז אני לא חושבת שזה יהיה כל כך נורא.

למעלה