אני יכולה ליראות אותו רק אם אני ברשימת חברים

שלך.. אז אני יוסיף אותך תאשרי אותי ואני יכנס
ואז נוכל גם להגיב לאחת השנייה

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

שבוע טוב לכולם! נצלשי"ם ודברים לא קשורים ישירות לפוב או שלא מתפתחים לדיון ממשי - לשרשר לכאן! והודעה קטנה ממני ^^ מצטערת שנעלמתי.. ואני עדיין לא יכולה לחזור לכאן חחח יש לי עונש מחשב, כמה טיפשי שזה נשמע
פשוט אני עולה לתיכון עכשיו וההורים לוחצים עלי לעשות כל מיני חוברות ותרגילים לחופש כי הם כלכך רוצים שאני אהיה 5 יחידות... זה כלכך מציק ואני כל היום על המחשב ככה שהם פשוט לקחו אותו.. עזבו שמצאתי מחשב להשתמש בו XD אבל אני לא יכולה כל הזמן ככה שאהמ.. פעם ביום יספיק להכנס, כן?

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gifXDDDDDDDD הקומונה שלנו!!!!!!../images/Emo168.gif

חח סתם נברתי בעמקי הארכיון ומצאתי את המקום שממנו הכל התחיל... הקומונה!!!

לייינוש

New member
|כוכב| |כוכב| אלביס לנצח! |כוכב| |כוכב|

טוב אז פיט לנצח בטח רובכם מכירים את זה ואני כבר שלושה שבועות מכירה.. אז נכון שיש את gym class heros?? אז הוא חבר נורא טוב של פוב ובגלל זה בשני השירים האחרונים שהוא הוציא אז פאטריק החבבי ושמנמן שר בהם!! (טוב כי הם הכי יפים) אז כאן פיט מופיע בתור אלביס!! http://www.youtube.com/watch?v=6NUxMgzHdic וזה השיר כולל הקליפ ביוטיוב!! אהה ומי שלא ראה את הקליפ הקודם שהוא הוציא ושם פאטריק מופיע אז... http://www.youtube.com/watch?v=eiiU-Fky18s ולא לשכוח בשניהם פאטריק שר!!! אז סתם למי שלא יודע!!! פיט\אלביס לנצח!!!

Fall Out Liel

New member
תודה אבל כבר ראיתי את זה חמישים פעמים../images/Emo6.gif

זה עכשיו כובש את המצעדים בMTV, גם פאניק! משתתפים..

לייינוש

New member
כן זה שיר ענק!! פאטריק תעשה לי שיר!!!

מה כי הוא עושה לכולם... ונחמק לי פרק מהפאנפיק באימיל!! כוס אמקקק כמעט דפקתי את הראש בקיר!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחח פאניק חיות XDDD

והם רוקדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה תמיד מצחיק אותי XDDDDDDג

../images/Emo41.gif מחחר שנה לפורום!!! ../images/Emo41.gif

אני הצטרפתי לא מזמן, ואני חייבת לומרר אתם הפורום האהוב עלייי !!!
אני לא חושבת שהפורום היה טוב יותר בלעדייכםם!! [בלעדיי כולם] ולא לשכוח את המנהלות שלנוווווו
איןן עלייכןןןן !!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני כלכך מקווה שיהיה לי מחשב נורמלי

מחר ואז אני וספיר נוכל לפתוח איזה שרשור ענק ומיוחד לכבוד זה :]] בנתיים אני משרשרת את ההודעה הזאת לאוף XD

למעלה