rfranko

New member
אני ידעתי על 2

אבל את יודעת, לא נכנסתי לה לואגינה...

shiray

New member
ציטוטורי:

"My first miscarriage was Dec 23, 1996. My second miscarriage... I didn't choose to keep a date because it wasn't the same as the first and the third."... בואנה באמת שרק אחרי שקראתי את הפרק הזה בספר, אמרתי שאני לא יכולה לא לסבול את TBK חחח

rfranko

New member
אוקי, חוזרת בי... אל אלוהים, מסכנה

אבל אם עבדתי כל כך קשה ליצור את זאת - כטורי כן... לא הייתי שולחת אותה לשחק בפארק רעננה שעדת מעריצים משחרת לטרף ועוד בלי סוודר!!!

סריט

New member
סריט במצלמה בצ'אט

במצב רוח נוגה בעקבות הסיום הטראגי של שומרת אחותי יש כיבוד קל

noosh

New member
היה לי חלום ממממש מוזר :|:|

ואתם ממש תצחקו עליי, בעיקר רעות, אבל שלחתי לה במסר, אז רעות, את מבתקשת לצחוק עליי במסר ולא פה!!!). בכל מקרה. חלמתי שאני הארי פוטר (כאילו, החלום הלך בשני חלקים, בחלק הראשון לא הייתי ובחלק השני כן, אל תנסו להבין, ולא, לא שיניתי את מיני בחלום, הארי פוטר היה נקבה), וולדמורט רודף אחריי, וזו סצנה שאני מתחבאה וצריכה להעביר איזה קוד למישהו לפני שוולדמורט יתפוס אותי, ואיפה הכל מתרחש? בהופעה של טורי!!!! זה לא היה באמפי, אני חושבת שזה היה באיזה דוכן אוכל של איזה מתחם (משהו כמו דוכן אוכל בלונה פארק, רק שאני לא חושבת שזה היה בלונה פארק כי לא הייתי שם שנים ואני לא זוכרת איך המקופם נראה), וישבתי וראיתי אותו בצד מתכוננת לעלות וממש רציתי ללכת לדבר איתה אבל לא הספקתי כי גםפ הייתי במשימה (להעביר תא הקוד ולברוח מוולדמורט, זוכרים?), ואז היא התחילה לנגן, אבל אינ לא זוכרת מה, אני חושבת שלא באמת הייתה מוזיקה או שפשוט הדחקתי את זה עמוק מדי, ואז זה כבר מבולגן לי ואני לא זוכרת. אבל זה היה מוזר :|:|

רעוּת

New member
אני בהחלט ארד עלייך גם פה ../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|מת|

rfranko

New member
../images/Emo207.gif מ ש ע מ ם ל י כ ל כ ך ב ע ב ו ד ה

אוי אלוהים מתי יגמר היום הזה מתי תגיע השעה 6 ואסגור את המכונה המרושעת שגוזלת את שפיותי יום אחרי יום תחת נאון אכזרי

noosh

New member
../images/Emo6.gif

שרשורי הכתיבה היוצרת נותנים את אותותיהם? מקווה ששרדת

רעוּת

New member
צריך להלחין את זה במזרחית ../images/Emo6.gif

ואז להוסיף פזמון: למה עזבת אותיייייייי למה הלכת מעימיייייייייי הרסת לי ת'חייםםםםםםםםם (מוקדש למכונה המרושעת כמובן |חרדת נטישה|)

rfranko

New member
עוד יום מתחיל וכבר משעמם לי

אני מבקשת להעניק לי רגעי חסד או למצוא לי תעסוקה שתראה כאילו שאני עובדת -רעות, תני לי את משפט היום אחרת לא אפתח את עיני ממממ.... וזהו... אה... יש עומס בשפירים אז בזהירות

רעוּת

New member
מה אני פה ליצן החצר ../images/Emo7.gif

אבל אולי ישעשע אותך לשמוע שהלכתי לישון ב-4 בבוקר ומ-7 הם קודחים לי פה בשכל עם השיפוצים האלה אצל השכנים יימח שמם, וזה לא שלא ידעתי שזה יהיה, כי ככה זה כל יום כבר שבועיים!!! כולל ימי שישי
בא לי למות
או סתם לישון
טוב, ועכשיו אני באמת הולכת מפה!!!!!!!

למעלה