tomash11

New member
נגני MP3

עקב אובדנו של הנגן הנפלא שהיה לי (MPIO FY600 1G), עקב רצוני לקנות אחד חדש ולאחר סקירה קצרה שעשיתי לאחרונה בשוק הנגנים....חשבתי לבוא אל העם ולשאול בקולו ובעצתו. אני מניח שלחלק מכם יש נגנים, אז אני אשמח לשמוע מה יש לכם ומה דעתכם על הנגן בכלל וגם ביחס למחיר שלו. אני אתרום פה את רישומי מהנגן שהיה לי: MPIO FY600 1G נגן קל מאד, נוח מאד לנשיאה. אצלי הוא הגיע עם רצועה שחורה שאפשר לקשור לזרוע ואריזה שקופה שהנגן נמצא בתוכה ויכולה להתלבש על הרצועה השחורה ככה שבשורה התחתונה - אפשר לרוץ עם הנגן כשהוא קשור לזרוע. הנגן צורך בטריה אחת רגילה AAA. ג'יגה אחד סידר לי שם כמה אלבומים נפלאים ואני נהניתי בעקרון מכל רגע עם הנגן הזה. יש כל מיני מצבי אקולייזרים שלא התעסקתי עם זה יותר מדי, יש אפשרות לנגן תיקיה מסוימת (שזה מה שעשיתי בהיותי שוחר אלבומים ולא סינגלים), ויש אפשרות לעשות פלייליסט שלא השתמשתי בה. יש לנגן הזה גם רדיו, שלעיתים לא קולט מי יודע מה אבל לא ממש נזקקתי לו. זו היתה מתנת יומולדת (נפלאה) אז אני לא יודע את המחיר המדויק רק שנהניתי ממנו המון.

Suli

New member
נגן של סאנדיסק

המחירים די בקרקע 2 ג'יגה עולה 210 ש"ח במקום שאני מכיר בת"א במקומות אחרים אולי המחירים יותר נמוכים נגן מעולה, אמין יחסית, עם כל אותם פיצ'רים שהזכרת

tomash11

New member
איך האיכות סאונד שלהם?

יש את שני אלו- Sandisk Sansa C250 2GB Sandisk Sansa E250 2GB שהאחרון קצת יותר מתקדם, והמחירים שלהם 400-500 שקלים. לאלה התכוונת?... כי 210 שקלים לנגן סאנסה נשמע לי זול בטירוף... ועוד לשני ג'יגה. מישהו מכיר את ה- iriver?

trigotrigo

New member
רציתי לקנות אייריבר ../images/Emo13.gif

אבל אני פריק של גאדג'טים
ובסוף בכלל קיבלתי נאנו

trigotrigo

New member
אבל אתה גם ככה לא רץ, ../images/Emo4.gif

יושב לך כל היום במשרד ממוזג, מתכתב באנגלית עם ביזנסמן בחוץ לארץ
נשמע שאתה לא מחפש גאדג'טים אלא משהו פשוט ונוח, לך עם ההצעה של אילון..

tomash11

New member
אני מחפש משהו גם לרוץ איתו וגם לאוטובוס

היי טק היי טק, בשבע בערב אני חוזר באוטובוס הביתה:) הנגן הופך את העסק לכיף.

tomash11

New member
20 ו-67....

אם אתה מחסיר אותם אחד מהשני זה יוצא קרוב ל42 אם אתה ממש משתדל... :)

לא יודע מה הכי טוב..

אבל אני יודע להגיד לך איפה לקנות...לך למכרזים באינטרנט הכי זול והכי טוב.

simko

New member
קנה את זה

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 זה 2 ג'יגה ב230 שקל,יופי של מכשיר גם לריצה וגם לאוטובוס לא מסובך בכלל וחוץ מזה סנדיסק זה גם זול וגם טוב(זול בגלל שהמפעל שלהם בארץ) אני אישית קניתי לא ממזמן 4 ג'יגה שהוא מאוד נחמד וקטן ב560 שקל שנקרא SANDISK SANSA 260 הוא מנגן גם סרטים ויש לו יופי של תפעול,הוא קצת מעצבן אותי עם איך שמעבירים לו קבצים אבל הוא בסך הכל בסדר גמור

tomash11

New member
תודה, שלך ושל Kalay די דומים

ההבדל בינכם הוא בעיקר הנפח אם אני מבין נכון.

tomash11

New member
עוד הערה כללית- תמיכה בעברית

לכולכם יש תמיכה בעברית? לחלק כבר ראיתי שלא כל כך. האמת, שראיתי את הנגן הזה: Sandisk Sansa e270-FM 6GB בהתחלה חשבתי לקנות את ה2G בסדרה הזו, אחרי ששאלתי והתברר שהנגן לא משמיע תיקיה בודדת אלא רק פלייליסט (נשמע לי משום מה בעייתי כי אני אוהב לשמוע אלבום בפני עצמו) אז קצת ירד לי מהסדרה הזו והתחלתי לחפש אחרים. נתקלתי בדרך באיי ריבר וכרגע אני די מתלהב מהם, אבל- המחירים של 2 ו4 ג'יגה באיי ריבר הם בסדר גודל של הנגן הנ"ל ואפילו יותר יקר, ככה שאני תוהה אם לא עדיף לי כבר ללכת על זה שלמעלה. למישהו יש את הנגן בקישור?

simko

New member
הנגן בקישור

זה הנגן שיש לי רק ששלי 4 ג'יגה,כמו שאמרתי הוא מאוד נחמד ויחסית ידידותי. הבעיה שלו שהוא לא מנגן לפי תיקיות שאתה רוצה אלה לוקח את הקובץ ולפי ההגדרות שלו מחליט איפ להשים אותו,מה זה אומר? נגיד שבקובץ של אם פי רשום שהוא שיך לאלבום מסויים אז הוא יפתח תיקיה של האלבום הזה ויכניס אותו לשם. לנגן יש אופציה של חיפוש שירים או לפי שם האלבום שם הזמר או שם השיר. הבעיה שלו היא שלפעמים הוא לא מזהה דברים כמו שצריך ולא מנגן אלבום לפי הסדר הנכון ואתה יכול להשתגע עד שאתה מצליח לסדר את השירים בסדר הנכון. אותי זה ממש מעצבן אבל אני מוותר לו כי הוא בסך הכל ממש סבבה

tomash11

New member
אתר באנגלית עם סקירות לנגני MP3

לכל מי שמעניין אותו, מצאתי את זה בקישור באתר של באג- www.anythingbutipod.com שם מעניין הייתי אומר:))

צריך עזרה בבחירת מכשיר

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר mp3 (לא איכפת לי שיכלול mp4 אבל השימוש המרכזי שלו יהיה מוסיקה..) אני רוצה מכשיר עם אפשרות הקלטה חיצונית (line in) לפחות 30 גיגה ושיציג עברית, אם משהו מכיר חיה כזו אשמח לדעת כמו כן אם משהו מכיר את vosonic והאם זו חברה אמינה? ושאלה אחרונה אם משהו יודע על i audio x5 לגבי הגירסה העיברית שלו? בקיצור אשמח לקבל קצת עזרה בכל הטכנולוגיה הזו ( :... תודה מראש

למעלה