ברוך הבא ../images/Emo13.gif
קודם כל, ל-WT יש בסך הכל ארבעה אלבומי אולפן רשמיים, ולא חמישה. The Dance הוא EP שיצא מעט זמן לאחר האלבום הראשון (Enter) והוא כולל בתוכו שלושה שירים בלבד (ועוד שני 'רמיקסים' לשלושה מהשירים מ-Enter). כמובן שהוא עדיין מומלץ מאוד.
את שלושת האלבומים האחרונים, כלומר - Mother Earth, The Silent Force, The Heart of Everything - אפשר למצוא כמעט בכל החנויות. בצליל, טאוור רקורדס ועוד. בדיסק סנטר בת"א הם עולים 50-60 ש"ח. Enter קצת יותר בעייתי, הוא באופן כללי גם פחות מוכר. עד היום ראיתי אותו רק במטאל שופ בתל אביב (וגם קניתי אותו בעצמי משם. קצת יקר, אבל מה לא עושים בשביל יצירת אומנות
). בנוסף לארבעת האלבומים וה-EP (שאותו, אגב, גם ניתן להשיג רק במטאל שופ), יצאו ללהקה שני DVD-ים - Mother Earth Tour, The Silent Force Tour - את זה של ME, שוב, יש רק במטאל שופ. את זה של TSF, לעומת זאת, יש גם בטאוור רקורדס. אני באופן אישי קניתי אותו מצליל, ואני כמעט בטוח שיש שם עוד לפחות עותק אחד. הוא עלה לי 160 ש"ח, ואני בספק אם המחיר השתנה... ובקשר לאיזה אלבום כדאי להתחיל- זו שאלה בעייתית, כי כל האלבומים של WT מאוד שונים אחד מן השני. זה תלוי לאיזה סגנון אתה מתחבר יותר. האלבום האהוב עלי ועל מרבית מעריצי הלהקה הוא Mother Earth, שעליו הייתי ממליץ כהתחלה, אם כי הוא מאוד שונה מ-THOE (שאותו הורדת). Enter הוא האלבום הכבד ביותר שלהם, וגם היחיד שמשלב גראולים בהרבה מן השירים (מלבד The Dance, אבל הוא כאמור לא אלבום רשמי). הוא לא אלבום קל לעיכול ולא הייתי ממליץ להתחיל איתו. The Silent Force הוא גם אלבום מצויין, אם כי פחות כבד מ-ME (שגם הוא פחות כבד מ-Enter) והרבה יותר "ידידותי למשתמש". את THOE אני באופן אישי לא ממש אוהב (מלבד כמה שירים בודדים), אז אני מניח שההמלצה שלי היא להתחיל עם TSF (שעולה אם אני זוכר נכון רק 50 ש"ח בדיסק סנטר). אם אהבת, עבור ל-ME, אח"כ ל-Enter, ואם ממש נכנסת לזה אז גם ל-THOE.
בהצלחה, מקווה שעזרתי ולילה טוב, אלעד