איך הופכים למנהלים בפורום הזה?

אם אני רוצה להיות המנהלת של הפורום הזה מה אני צריכה לעשות?

את צריכה לבקש יפה

תגידי "שלום אני רוצה בבקשה להיות המנהלת של פורום עברי לידר" ומחר הניק שלך יהיה כחול. סתם סתם. ת'אמת אם את לא הבת של מנהל אתר תפוז סביר להניח שלא תייהי מנהלת כאן בזמן הקרוב. יש כאן 3 מנהלים נפלאים שעושים עבודתם נאמנה ועוד 10 אנשים לפחות שעושים עבודה מצוינת ופעילים כאן למעלה משנה שקרוב לוודאי יתפסו את מקומם ביום מן הימים. תחפשי משהו קצת פחות אתגרי כמו פורום אינפקציה או משהו כזה

האגוש

New member
../images/Emo32.gif

או במילים אחרות, מקום בו מתן יוכל לכתוב עשרות הודעות, וינסה להגיע למקום הראשון. שרשרו בהצלחה למתנקי
.

taliadato

New member
מתנקיייייייי!!!!!!!!!!!!!!

שיהייה לך המון המון בהצלחה
. ד"א אפשר לשאול (סליחה על הבורות) הצלחה במה? ושוב בהצלחה!

matanky

New member
בלהציף את הפורום ../images/Emo6.gif

ושיהיו לי הכי הרבה הודעות מכולם

Angelital

New member
../images/Emo207.gif למעריצים הותיקים יותר יש לי שאלה...

עמית יצחק, גיטריסט שניגן עם עברי בסיבוב של "מלטף ומשקר" ובחלק מהסיבוב של "יותר טוב כלום"... היה שמועות שהוא חזר התשובה... השאלה היא אם עמית יצחק שמנגן ב"כוכב נולד" (איפה עילי בעונה הזאת??? איפה???) זה אותו עמית יצחק שניגן עם עברי?? אני לא זוכרת כ"כ איך הוא נראה... והתחלתי ללכת להופעות איטנסיבי ביותר טוב כלום לקראת הסוף שהוא היה... (זה רק אני או שיצא לי משפטים הזויים כאלה??) בתודה מראש, המון אהבה בריאות אושר וחיוכים (???) ליטל

אותו עמית יצחק. ../images/Emo3.gif

לא יודעת לגבי החזרה בתשובה, אבל אני זכרתי אותו עם שיער ארוך. כנראה שהשנים עשו את שלהן, או שאני סתם טועה, יכול להיות.

Angelital

New member
זה שהיה לו שיער ארוך...

והוא הסתפר אני יודעת.. את יודעת שזה אותו אחד או נראה לך?

בת 1986

New member
זה אותו אחד... אוי עמיתתת../images/Emo99.gif אגב,

יש לו קומונה... אתה מוזמן!

למעלה