coral100

New member
חתולים מתוקים...מי מעוניין../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif../images/Emo54.gif

היי קודם כל ירדתי היום למטה ושמעתי יללות .....אחת החתולות ילדה בסתר בגינתי....איני יכולה להמיך לגדל אותם היום נתתי להם בצהריים עוף גדול מהשאריות של הארוחה ועכשיו 2 מעדנים .ומים כמובן איני רואה את אימם..אולי קרה לה משהו הגורים ממש ממש מתוקים אחד אפור משגע 2 גינג''ים שהם הכיייי יפים שם וכל השאר עם כתמים מי מעוניין..?...בבקשה ולא אצטרך לקרוא לאחת העמותות לא נראה שיטפלו בהם כראוי....בבקשה הם ממש מתלטפים וחמודים בני אולי חודש היום במקרה ניקינו את הגינה ומצאנו בשיחים....עוד שאלה אני נגעתי בהם המון אני יכולה אולי חלילה לחלות במשהו עקב כך..?........למרות שלא נראה לי אין עליהם בכלל בכלל פרעושים אני מנצרת עילית.....

sidoni

New member
שאלה../images/Emo108.gif

אחת מהחתולות שלי אלרגית לפרונטליין ולאטוונטג,יש גם איזה סוג חדש של אמפולות טבעיות ( עם רוזמרין וכו) שממש זוועה להריח אותן, יש למישהו אולי מידע על דרך נוספת להדברת פרעושים וטפילים. לחתולה פרווה ארוכה. תודה. אגב האלרגיה מתבטאת בהתגרדויות בלתי פוסקות למשך ימים ארוכים.

יכול להיות שהאמא מתחבאת

כשגורים גדלים האמא עוזבת אותם לחפש להם אוכל וחוזרת יותר מאוחר. אז אם הם עוד קטנים עדיף לוודא שהאמא לא חוזרת לפני שלוקחים אותם

למעלה