Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאנשים, מה אתם חושבים על מארון 5?

באמת אבל.:] הייתה לי תקופה שלא הייתי מפסיקה לשמוע את SONGS ABOUT JANE. עכשיו אני די לא מבינה מה עבר עליהם באלבום החדש אבל הוא סביר..

HagarStar

New member
הם נחמדים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל אבל איך זה קשור לפה?

HagarStar

New member
קיי סבבה XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הם בסדר כזה, אבל אני אוהבת איזה 5-6 שירים שלהם משני האלבומים

Chemical Venom

New member
../images/Emo207.gif מישהו יכול לעזור לי עם כמה שירים

אממ אם יש לכם אחד מהשירים הבאים אתם יכולים לשלוח לי אותם בבקשה ? זה המסן שלי [email protected] Where The White Boys Dance [Bonus Track] - The Killers Pendulum - Slam Blaqk Audio - Stiff Kittens Silverstein - If You Could See Into My Soul Type O Negative - Slow Deep And Hard גם האלבום החדש של MxPx ייתקבל בברכה.=]

Incubus Creep

New member
מה מיוז עושים בP!ATD טייקאובר../images/Emo12.gif

אולי יש להם טעם אחרי הכל
חבל רק שזה לא משפיע על השירים שלהם (בלי כוונה להעליב לכל מי ששומע פאניק)

CitizenErased

New member
ידוע שפאניק אוהבים את מיוז

הרבה להקות אימו שאני לא אוהבת בכלל אוהבות את מיוז

HagarStar

New member
מה שלירון אמרה XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מה כולם נזכרו בטייקאובר הזה :/

lestatgirl

New member
אני כ"כ פרנואידית שהתחלתי לקרוא תשביעי

כי אני מפחדת שישלחו לי הודעות אוף ליין במסנג'ר עם ספוילרים אז קניתי תשביעי ב150.. וקניתי תחדש של המאנקיז כדי שמעריצות מסויימות לא יהרגו אותי אם לא הייתי קונה אותו וגם יש לי תסינגל של איקי ת'אמפ מה שעושה אותי בעלת מס' דו מספרי של סינגלים..

orw93

New member
גמניXD../images/Emo205.gif

אבל אני קניתי ב140, וקיבלתי שוברים לאילת
וכולם מתערבים איתי שאני אשבר באמצע
[חוץ מאימא. כפרעל אימא]

Rose131

New member
!@$!!!!1

אז התחלתי לקרוא ברגע שקיבלתי אותו(אני כבר ב300 ומשהו) וסיפרתי לאמא שלי על המאבק שלי נגד ספוילרים וכזה, ואז היא כזה עושה לי "אבל *הכניסו שם* לא מת! קראתי את זה באינטרנט!" ואני כזה "אמא!!!11 לא קטלת כלום ממה שהרגע אמרתי?
" ואז נכנסתי ל5 דקות תמימות למסנג'ר וידיד שלי כתב בהודעה האישית שלו "*הכניסו שם* מת. קראתי בויקיפדיה." וסעמק עם זה!@$!@!!!!1

orw93

New member
חחח../images/Emo205.gif

הנושא היחיד שאימא שלי מדברת איתי על הספר החדש זה ההבדלים בין הגרסא האמריקאית לבריטיתXD ובדיוק בגלל ספוילרים אני לא נכנסת למסן ולאתרים שונים באינטרנט [חוץ מלכאן ולעוד פורום]

noamjen

New member
גררר! למה אנשים חייבים להיות כאלה טיפשים...

ומעצבנים! משום מה הייתי בטוחה שבפורום שבו כ-ו-ל-ם קוראים את הארי פוטר תהיה טיפת כבוד לאנשים שלא רוצים ספויילרים. אבל למה שמישהו בארץ המטומטמת הזאת יתחשב במישהו אחר? אני מגזימה? ברור שאני מגזימה! כי זה מעצבן! למה אנשים לא מבינים שאני מזוכזיסטית ואני רוצה לקרוא לבד מי מת ומי לא? אז נכון שהיה רגע קטן של הלם כשהרגו לי את סיריוס, אבל אם מישהו היה מגלה לי לפני כן לא היה קטע בלקרוא את הספר. גרררררר! נראה שאני הולכת להצטרף לוולדמורט ולמסעו להשמדת המאגלים, אני רק צריכה להשיג כוחות קסם קודם (אני אשאל את סיילר איך עושים את זה) והכל יהיה בסדר. נועם, שמרגיעה אתכם ואומרת זה בסדר - היא כבר תאשפז את עצמה.

GaIi4697

New member
את לא אמורה לסמן ספויילר בכותרת?

אם אמרו לך מי מת לא אומר שאת צריכה לגלות גם לאנשים אחרים

GaIi4697

New member
אבל

" כשהרגו לי את סיריוס"...? כל העניין הזה מסובך, שמישהו יחליט מי מת וזהו;;

למעלה