TRD

New member
אצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד

אוקיי... על הנייר הוא שייך לעירייה, כי הם קנו אותו לפני כמה שנים... אז מה? בתאכלס הוא שייך לנו ואתם סתם מתנחלים בלי בית!!

TRD

New member
למה לא שווה תגובה?

ואני חייב להוציא את זה אחרי המשחק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

man31

New member
טוב זה עוד יותר גרוע

שאתם מפסידים בבית שלכם למתנחלים לפי הגדרתך עזוב הבועל זו קבוצה עלובה ובלומפילד של העירייה אז גם אתם מתנחלים

ולמכבי ת"א בכדורגל אין קב'..הפסידו ל.........

קב' הדייגים......... ראינו אתכם..באמת מני לא משנה גם אם רשמת את זה לפני, עדיף שתשתוק!!!

לכל אוהדי מכבי שהשמיצו את אוסישקין

כדי לכם להתחיל ללמוד לכבד גם מקומות היסטורים שלאו דווקא קשורים לכם. את העונש על זה קיבלתם היום מאנדורה
אבל בטח לא איכפת לכם, כי כל מה שחשוב לאוהדים שלכם זה שנמני שיחק...

אני אשמח לכבד מקומות היסטוריים

ואני מכבד את הפועל כמועדון. גם את ביתר חיפה ושאר הגדולות (וגם חלק גדול מהקטנות). פשוט עם כל הכבוד לא מבין מה כזה היסטורי באוסישקין. סתם חירבה של אולם שהדבר הכי גדול שקרה בו זה שהם ניצחו דרבי אתה חושב שלא אכפת לנו ממה שקרה היום? זה רק מראה כמה אין הנהלה במכבי, כמה לחץ יש לפני תחילת העונה, כמה אין גיבוש ומוטיבציה. זה מדאיג מאוד. אבי נמני נתן חרא של משחק אתמול וזה הקרין על כל שאר הקבוצה, אבל אני מאמין שיהיה בסדר ראשונייה תיזהר להגיב לי

אני דווקא מעוניין להגיב

וזאת זכותי המלאה. הדבר היחיד שיש לי להגיד זה איך לפתע הדיבור שלך השתנה מקצה לקצה.. מה קרה?!?! פה אתה "רבת" עם מנהל?!?! תראה איזה הדבלים בין התגובה שלך אליו לתגטבה שלי

ההבדל היחידי הוא

גם שהגבתי לך, הגבתי הכי בשקט שיש. עידן עד. עד שבאת והתחלת להשתיק פה אנשים על ימין ועל שמאל מי אתה בכלל שתשתיק מישהו? כמו שכתבתי לך בפרטית, תן כבוד תקבל כבוד- הכי פשוט שיש מה הקשר מנהל? מה אתה חושב שאם הוא היה אומר לי "ששששש שתוק!!!" לא הייתי יוצא עליו? באמת אני שם אם יחסמו אותי פה או לא? יש דברים מעבר לאינטרנט ומסך מחשב אתה יודע (?), ובחיים אל תהיה חכם אחרי המסך. שוב אני אומר, תן כבוד ותקבל כבוד.

אז ככה..

את מני שהשתקתי זה מתוך חברות..אנחנו חברים כבר הרבה מאד שנים. לעומתך, אתה באמת קיקשת כאן..לא מיתולוגי, לא זה לא פה ולא שם...התחלת לצפצף על כל מה שאומרים פה. אז אולי באמת עדיף שתשתוק

אני רק מקווה

שתהיה לי הזדמנות לפגוש אותך מתישהו ויותר מזה מקווה שיבוא יום ומישהו יערער אותך בצורה כלשהי וילמד אותך לא להיות ילדון אחרי מסך (כבר נמאס לי להשתמש בביטוי הזה) ד.א גם אותי השתקת למעלה ועל זה שלחתי לך את הפרטית לא רק את החבר שלך מני כל מה שכתבתי על אוסישקין נכתב בלי לפגוע באף אחד, זו דעתי זה מה שאני אכתוב לא השתקתי אף אחד, לא קיללתי אף אחד

למעלה