החידון עם הדציבלים

היי,כמו שאתם בטח יודעים החלה המכירה לאירוע הגדול של הקיץ-מופע משותף של קרן פלס ואריק ברמן עם לא פחות מ 10 נגנים שיעלו על הבמה בכפר המוזיקה בניצנים.אם עדיין חסרים למי מכם דציבלים לרכישת כרטיס מיד יעלה פה חידון קצר שכל השאלות הן מעולמה של קרן פלס.כל שאתם צריכים לעשות הוא לשרשר את התשובות להודעה הזאת.החידון הוא בעל 5 שאלות בלבד. הראשון שעונה על 5 השאלות נכונה יקבל מסר עם הדציבלים. השאלות יבואו בהודעה הבאה

והשאלות

1)באיזה גיל התחילה קרן פלס לנגן על פסנתר 2)על אילו כלים מנגנת קרן פלס? 3)מיהי האישיות שביקשה מקרן להלחין שיר שכתבה? 4)מיהו איתי? 5)באלבומה האחרון "אם אלה החיים" חידשה קרן שיר ידוע,מה שם השיר ומי שר אותו במקור? בהצלחה לכולם ונתראה באירוע הגדול של הקיץ-כפר המוזיקה 2007

הודעה חשובה לכולם!!!

כתבתי שיר למיקי ורציתי לשמוע מה דעתכם!!! ותגידו את האמת!! שימו
: ביום בהיר אחד, כמו כל הימים קניתי לי כרטיס ב-90 שקלים להופעה של קרן פלס, זמרת חדשה שהשירים שלה נשמעו לי ממש פצצה בהופעה הכרתי את מיקי ורשאי שבשניה הראשונה ידעתי שהוא בעלי כל יום אני מחכה לו במרפסת מצידי גם אפשר לשחק תופסת פזמון: מיקי אני מאוהבת בך מיקי תעשה לי ילד או ילדה עם מירי וקרן אתה מנגן ואני איתך רוצה להתחתן הוא פשוט מושלם ונגן מוכשר על גיטרה, קונטרבס...ומה עוד נשאר? שידליק לה את הדוד ממנו קרן ביקשה וכשיהיו מים חמים לאמבטיה איתו להיכנס אני רוצה לאיה כורם יש את יונתן שפירא ואני רוצה את מיקי להזמין לבירה אל תיגע בבנות אחרות תישאר איתי עד לבית אבות פזמון: מיקי אני מאוהבת בך מיקי תעשה לי ילד או ילדה עם מירי וקרן אתה מנגן ואני איתך רוצה להתחתן איך השיר לדעתכם? נראה לכם שקרן תסכים להלחין לי אותו? באהבה, א. ורשאי

מה פאטתי????

שתדעי לך שאני באמת מאוהבת במיקי אני לא סתם אומרת!!! זאת אהבה אמת!!!
אני ומיקי זה כמו מסך ומחשב...משלימים אחד את השני!!!

זו לא אני../images/Emo13.gif

אני לא צריכה ניק כולם (וגם מיקי) גם ככה הרי יודעים שאני מאוהבת ואוהבת את מיקי

blackfield2

New member
את האמת..

לא חשבתי לרגע שזאת את...
את נשמעת שפוייה יחסית בשביל לכתוב את זה XD וחוץ מזה אני מחכה לשיר על ג' יפית

OpenYourEyes

New member
מה גם שהחרוזים שלי יותר טובים ../images/Emo3.gif

ושפיות... זה עניין באמת יחסי
שכחתי מהשיר על ג' יפית, טוב שהזכרת לי! אז הנה, כתבתי בשבילך עכשיו שיר על אהובתי ג': ג' יפית תראי לי מה אפית עוגות עם אננס ופאפיה שמיד נאכלו ע"י מאיה העיקר שאבקת האפייה מומלצת אז מה אם את נראית כמו מפלצת בשבילי תמיד תהיי האחת והיחידה אז מה אם יש לך סקס אפיל של חולדה לערוץ 2 מחוברת באינפוזיה צופה בתוכנית משעממת על גרוזיה אותך רוצה לראות מתי כבר פרסומות? אולי אלך לישון, ותופיעי לי בחלומות שוכבת על הגג וחושבת על ג' אולי אטלפן? אולי אשלח אימייל? שוכבת על הגג וחולמת עליה מתי אזכה לראות את פניה? שוכבת על הגג ונכנסת לאקסטזה נו באמת מי השכן ששומע עופרה חזה??? סעמק, די כבר נמאסת! *פונה אל ליברמן ששוכב לידי על הגג* איווט, לך לסגור לו ת'בסטה!

blackfield2

New member
../images/Emo6.gif אני על הרצפה!!!

גדוללל למרות שלא הייתי רוצה לחלום על ג' יפית. פעם אחת הלכתי לסופר, ובגללה כמעט מתתי :S אני הולכת לתומי ופתאום אני נתקלת בג' יפית!. בשניה וחצי הראשונות כמעט קיבלתי התקף לב כי חשבתי שהסיוטים שלי מתגשמים. ואז ראיתי שזה רק שלט. זה היה מפחיד.

למעלה