PerfectSP

New member
המ.אולי אם אני אתחיל לעבוד מעכשיו../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

XDDD

odemn

New member
חחח אני אומרת לכי על זה(;

ותסני לשחוט מההורים קצת כסף^__^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן כן D:

יווו והדיסק יוצא עוד איזה 6-8 חודשים.. וזה מלא זמן. ככה שאנשים כאן יכולים לחסוך.. יווווווווווו זה יכול להיות כזה טוב

odemn

New member
מי יודע אולי עד אז הם יבואו למרות שאני בספק

אין הרבה בארץ שאוהבים אותם.. צריך להגיע לרמות של אהדה של אמ סי אר כדי שהם יבואו אבל תמיד יש תקווה=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא חייבים..

תראי את אממ.. בלאק אייד פיז, אוונסנס, נופקס, נין אינצ' נאילס.. מישהו מהם קיבל אהדה והערצה מופרגת כמו של מכר??? ממש לא! וזה אומר שעוד יש לנו סיכוי בכל זאת D: למרות שידוע לי שלוסטפרופטס דיי יקרנים ולוקחים הרבה כסף אם הם יופיעו כאן.. ככה שמהבחינה הזאתי כן יכולה להיות בעיה יותר מאשר בעיה של כמות אנשים שאוהבים/יבואו.

odemn

New member
יש תקווה אבל אני עדיין חושבת שהסיכויים ממש

קלושים שהם יבואו.. ונכון, הם באמת יהיו יקרים אבל נעבור את המכשול הזה=\

המ.סתם בשביל הקטע.

הסיכויים לא ממש קלושים האמת. לוסטפרופטס די אוהבים את ישראל הם היו פה פעם ,לאילן יש פה משפחה[יותר נכון משפחות]והם אמרו באיזה ראיון שהם רוצים לבוא לפה.ככה שיש תקווה^^;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif צד אחד - סבבה.

עכשיו צריך את הצד השני - איזה מפיק יהיה מוכן לשלם את המחיר ולהביא אותם לכאן והאם מבחינת אותו מפיק זה משתלם בכלל ושווה להביא אותם לכאן. אוך המפיקים האלה.. מחפשים רק דרכים להרוויח כסף על חשבוננו

PerfectSP

New member
ואני אוסיף איירון מיידן, ../images/Emo190.gif

רק שאין לי מושג אם הם קיבלו אהדה,או היו מודעים אליה
והם עשו איזה שלוש הופעות
השאלה אם הם באים בשביל הכסף,או באמת בשביל להופיע:)

odemn

New member
חח יסמין ,נכון?

אני בדיוק זזה לאכול=\ ביום שיש או שבת אני אוסיף אותך ביי בנתיים ותהנו במפגש^____^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תתחדשי P: חחח

לי אסור חישוק ;; ההורים סיכמו איתי שהם נותנים לי לעשות עגיל באף בתנאי שאין חישוק.. אז יש לי נקודות מעצבנות ואני תמיד מאבדת אותן XD

m i c k e y 15

New member
תתחדשי..אני הכי אוהבת חישוק../images/Emo99.gif

אני שמה אותו אבל רק ליציאות וזה..חח בבית יותר נוח לי עם נקודה

PerfectSP

New member
סתם בא לי לציין.... ../images/Emo190.gif

שלי יש את הפוסטר הכי שווה
ולא קניתי מתומר...:) חיפשתי בגוגל תמונה של זה כי אני לא במחשב שלי...אז מצאתי משהו דומה...רק בלי המסגרת השחורה... וכתוב לוסטפרופטס ממעל... וזה שחור לבן מגניב כזהההההה...וזה מאורך

למעלה