odemn

New member
שאלה..

קראתי באינטרנט שאיאן דו מיני.זה נכון? למרות שיש להקה (STEPS, מכירים?) שחבר להקה שלהם שקוראים לו גם איאן ואטקינס הוא דו מיני אז לא ברור לי אם שניהם דו מיניים או רק ההוא מSTEPS

איאן דומה מיני ? XDDDDD

בדיחה טובה. הבחור רודף שמלות רציני. מאז חברה הרצינית האחרונה שלו (פרן קוטן) הוא מחליף אותן בקצב. לא יודעים אם יש לו כרגע. יש עוד איאן וטקינס ? XD

odemn

New member
אהא..

ביום חמישי ה19.7.07 בשעה 11:00 מול הטאוור רקורדס-עזריאלי.. אם אני מעודכנת נכון(לא?)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כמו שכבר ענו לך.

והינה בדיוק נעצתי את השרשור מפגש ^^ הוא מחר P:

odemn

New member
באמת לא הגיוני אבל היה כתוב ~_-

אני גם לא האמנתי כשקראתי שהוא דו מיני זה לא היה הגיוני=\ אבל כן, מסתבר שיש עוד איאן ואטקינס ובגלל זה היה בילבולP: הוא סקסי מדי כדי להיות דו מיני(;

oshriti123

New member
לולז

לא, הוא אמר בעצמו בראיון שהוא סטרייט. ולא רואים עליו שהוא רודף שמלות?
יש איזה 3 איאן ווטקינס XD יש גם סופר מבוגר...

odemn

New member
רק רציתי להיות בטוחה..

עכשיו אפשר לישון בלילה :] חח סתם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

קניתם משהו, עשיתם משהו, קרה לכם משהו.. בא לכם להתלהב מאיזה שיר/וידאו/תמונה.. נצלשי"ם.. שאלות.. כל דבר שלא קשור באופן ישיר ללוסטפרופטס - שרשרו לכאן. האוף יפתח בנתיים פעם בשבוע - יום רביעי. אם הוא לא קופץ - תוכלו לשרשר הודעות להודעות של תפוז אנשים מודיע ולפני האוף הבא אני אשרשר את כל הנצלשים למינהם לאוף הקודם.

odemn

New member
אני טסה עוד 5 ימים לארה"ב

ולא אוכל להיכנס לפורום): אולי אני אנסה משם להתחבר ולהתעדכן.. אני אהיה בהופעה של אמ סי אר לינקין פארק וכו' ואני מתרגשת): רק חבל שאין הופעה של לוסט!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לאאאאאאאאא פרוג'קט רבולושן????

מדינה לייק
אני כלכך מקווה שאבא יסכים לטוס איתי להופעה של בסוכות בלונדון.. אבל עדיין את תראי אותם קודם
וגם גם טאיקינג באק סאנדי!! למרות שכבר ראיתי אותם חחח אבל רק בתור להקה חימום ;; והם מזייפים. אבל לא נורא חחחח זה עדיין טאיקינג באק סאנדי
וול.. אז תהני המון המון! D:

odemn

New member
חחח כן זה פרוג'קט רבולושין..

אני דיי מתרגשת..כבר קנינו כרטיסים והכל אבל זה בחו"ל אז זה כזה מוזרO:

odemn

New member
חחח תודה אבל^_^ מה הסיכויים שיהיו שם חולצות

של לוסט?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בהופעה שאת תיהי לא יהיו חולצות של לוסט

חחחח אבל בחנויות בארה"ב כן יכול להיות.

PerfectSP

New member
לוא דווקא../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

תלוי. אני יודעת שבפטיבלים[אחרים] לא מוכרים חולצות רק של אותן הלהקות שהופיעו.אבל אלוהים יודע:) ויש לי גם ככה חולצה של לוסט.

SsomeoneE

New member
חהחה חימום של איזו להקה ?

>הודעה ראשונה שלי בפורום ^^ -זה אומר שנוטשים את הקומונה? ואממ אני שומעת TBS הם נחמדים אבל יש איזה 5 שירים שנשמעים אותו דבר באלבום האחרון שלהם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חימום של לוסטפרופטס.

TBS וAiden חיממו את לוסטפרופטס בסיבוב הופעות האחרון שהיה באפריל-מאי בבריטניה ועוד 3 הופעות מאירופה.

למעלה