../images/Emo124.gif משהו חשוב../images/Emo70.gif

אם אני אגיד לכם את השם האנה פאקארינן לא תזהו נכון? אז בואו אני אגלה לכם מי היא: היא זמרת מפורסמת מאוד מפינלנד,בת 26,זכתה בכוכב נולד של פינלנד בשנת 2004,הוציאה 3 אלבומים שאחד מהם זכה לפלטינה ושניים לזהב,ייצגה את פינלנד באירוויזיון האחרון וכיום היא בסבבי הופעות בפינלנד,שוודיה וניו יורק. אני הצבתי לעצמי מטרה: לפרסם את האנה בישראל! עד היום-כל מי שהשמעתי לו שיר שלה-התאהב בה מיד,זמזם את השירים שלה... אני לא רוצה להיות המעריץ היחיד שלה ולכן אני פונה אליכם. כנסו בבקשה לקומונה שפתחתי לה ונסו להפוך אותה מקומונת המעריץ של האנה לקומונת המעריצים: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=5875 אני יודע שאתם תבחרו לא להכנס אבל תחשבו על זה-מה יש לכם להפסיד? תיכנסו,תשמעו שיר או שניים ותחליטו מה דעתכם. אחרי שתשמעו תשמיעו לכל מי שאתם יכולים וככה נפיץ את האנה ברחבי הארץ.
אם עוד כמה שנים תשמעו אותה בישראל והיא תהיה מפורסמת-תזכרו מאיפה הכל התחיל

Rose131

New member
פינלנד!!1

רק בגלל שזה פינלנד אני אכנס אחרי המשמרת

dandiT

New member
אופס../images/Emo12.gif

אני צריכה לקרוא יותר טוב פעם הבאה><

t a o t a o

New member
זה אומר שראית את מסדר עוף החול?

אל תגלי את הסוף, עוד לא ראיתי

t a o t a o

New member
דווקא כן, אבל אני עדיין בהכחשה.

קיוויתי שהם ישכתבו את התסריט או משהו....

M a a y a n K

New member
מילא מסדר עוף החול...

אבל הספר השישי פשוט הרס אותי!!! ואני לא אהרוס ואמשיך לדבר עליו...

noamjen

New member
אני דווקא שמחתי בסוף השישי, אבל סיריוס...

זאת בהחלט מכה קשה. הספר השביעי הכי טוב שג'יי קיי יכלה לכתוב, מבחינתי, הוא ספר שכולו פלאשבקים לימי סיריוס (עד הכליאה). מה הסיכוי שזה יקרה? בערך כמו הסיכויי שהארי ימות...

t a o t a o

New member
בלעע

אני בתור מחאה לא קראתי את השישי. את האמת, התחלתי, אבל החוסר בסיריוס דיכא אותי ועזבתי. ונו, היא אמרה שיהיו רק שבעה ספרים בסדרת הארי פוטר, אבל אף אחד לא אמר כלום על סדרת ספרי סיריוס בלאק, נכון? there's hope still

Rose131

New member
לא קראת את השישי?../images/Emo2.gif

[יאללה, מה כולכם מתבכיינים. אתם כבר הייתם גדולים כשהוא מת, תארו לעצמכם איזה טראומה זה לילדה מסכנה בכיתה ו' ! [נראה לי שהוא יצא כשהייתי בערך בכיתה ו', לא?
או ז' או משהו. אבל בכל מקרה!!11 הייתי קטנה ומסכנה!!1
] ]

t a o t a o

New member
נועה,

את עדייו קטנה ומסכנה. וכן, לא קראתי את השישי, אז אני גם לא אקרא את השביעי.חרם! (כי אני כזאת בוגרת והכל)

Rose131

New member
היי!../images/Emo7.gif

אני לא קטנה ומסכנה
מחר אני אהיה כי אני אהיה מתוסכלת שלוקח לי זמן לקרוא אותו כי הוא באנגלית

t a o t a o

New member
זה בסדר, אנחנו עדיין אוהבים אותך.

את חושבת שהכריכה תהיה ורודה?

orw93

New member
את לא היחידה../images/Emo205.gif

התלוננתי לאימא על זה והיא אמרה לי לקרוא אותו עם מילון

M a a y a n K

New member
מה אני אגיד?

אני לא הולכת לקרוא אותו באנגלית! אני מצטערת אבל אין לי סבלנות לזה... אני אחכה לתרגום כמו שאר העילגים בארץ!
בכל מקרה, מחר אני הולכת לראות את הסרט החמישי!!!

למעלה