linsho

New member
../images/Emo32.gif ניקו שלי כבר לא תדבר ../images/Emo16.gif

אני יודעת שפורום כלבים פה אבל ניקו שלי היתה גם קצת כלבה לפעמים... בעיקר לזרים... ניקו שלי הורדמה היום אצל הוטרינר היא היתה בת 14.5 והיתה איתי 11 שנים מדהימות זו החתולה הכי חזקה שהכרתי, והכרתי לא מעט חתולים... כשאימצנו אותה - בחרנו דווקא את זו עם המזל הכי גרוע - היא היתה הכי פחות יפה מכל החתולים שהיו במכלאה של העמותה למען החתול. ישבה על גג פח לוהט בשקט וצפתה אל מעבר לגדר. לא הוציאה מיאו מהפה. הסבירו לנו שכבר ניסו לאמץ אותה כמה פעמים... והחזירו אותה. אמרו לנו שהיא אילמת - והיא באמת היתה עושה כאילו מיאו והיתה יוצאת לה לחישה מעוותת... מתוקה שלי :( היא לא סבלה אנשים כהגיעה אלינו. אנטיפטית כעסנית רגזנית. חתולת פ"ז אמיתית. החברה הכי טובה שיכולתי לבקש. כשעברתי לאילת כדרכם של הרבה משוחררים טריים - היא עברה יחד איתי - טסה אריקע המפונקת שלי... בכלוב על הברכיים שלי בתא הנוסעים. היא היתה פשוט חלק ממני... בכלל לא שמתי לב שהיא התחילה לדבר, רק שאחי בא לבקר אותי וראה את הקטנה על הגג(אוהבת גגות הילדה שלי) פתאום הוא הסב את תשומת ליבי שהיא מיללת... אי אפשר לקרא לצפצופים שלה יללות באמת... ניקו שלי התחילה לדבר. פעמיים רצו להרדים אותה כבר... פעם אחת אחרי שנפלה מחלון מגובה שלוש קומות ובדרך פגעה בחבלי כביסה ומזגן... היא הצליחה לפתוח את החך העליון שלה ולפגוע בדרכי הנשימה. ופעם אחרי תאונת דרכים שבה שברה את הלסת לשניים... אבל לא היא... הגיבורה שלי, תאונות כאלו לא שברו אותה. תמיד אמרנו שהיא תקבור את כולנו. היום לקחתי החלטה קשה אצל הוטרינר... החלטתי לתת לניקו שלי למות בכבוד ולא לעבור סדרת ניתוחים ולהזדקן מכוער. היא נרדמה לה בידיים שלי כשאני מחבקת אותה ומנשקת אותה ומדברת אליה, כמו שהיא דיברה אלי כשהייתי צריכה אותה. ניקו שלי קבורה תחת עץ ירוק יחד עם חלק ענק מהלב שלי והמון זכרונות.

night mistress

New member
מישהו רוצה חתלתול?../images/Emo124.gif

מצאתי הערב חתול מהמם, אפור כהה,לא יודעת אם זה זכר או נקבה.. אבל הוא כזה פלפוללללל.. שמתי אותו בנתיים בנקודת ההאכלה השכונתית שלי,אולי הוא ימצא שם חברים, הוא נראה בן חודש..קטנטן.

מית צאן

New member
תנחומיי../images/Emo16.gif

נשמע שהיית המשפחה הכי טובה שהייתה יכולה להיות לה איי פעם. משתתפת בצערך הכבד

avia4pets

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif לזכר ניקו המהממת ../images/Emo14.gif

קשה לאבד חיה אהובה, מי כמוני יודע..ואין מילים שינחמו את האובדן הגדול הזה.. אנטוניו שלי נפטר לפני כמעט שנה..1.8.2006 ועדיין כל פעם שאני רואה תמונה שלו או סתם פתאום נזכרת..עולה לי סלע ענק ושחור שמסרב לזוז לי מהלב.. משתתפת בצערכם וכ"כ מבינה אתכם..
http://www.stop.org.il/cemetery/UserPage.asp?UserId=118

linsho

New member
תודה יקירות...

עצוב לי כל כך וניקו ללא ספק היתה מהממת! תמיד אנשים קראו לה בכל מיני שמות... מכוערת... חתולה עם בעיות דפוס(בגלל הכתמים הלגמרי לא סימטרים או הגיוניים)... מסריחה(בשנים האחרונות, אומרים שזו הזיקנה... בשבילי היה לה ריח של שושנים)... פרה הולנדית(בשיאה היא שקלה כמעט 5 קילו) בשבילי היא תמיד היתה ותהיה נסיכה, יפיפיה, מדהימה... הכי חכמה והכי נהדרת שיש :( ידעתי שהיום הזה יבוא, כי ככה זה בטבע... אבל לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר. לא באמת הייתי מוכנה שזה יקרה. שהיא תלך ממני.

Ultra marine

New member
דירה להשכיר...

דירת חדר להשכרה ביישוב באזור השרון. המעוניינים לפנות אלי במסר.. תודה. דירת חדר (20 מ"ר) הכוללת גם חצר מגודרת (עם שער) של משהו כמו 30 מ"ר (חלקה הגדול מכוסה דשא) אין בעיה עם בע"ח שונים ומשונים.. 1500 ש"ח כולל ארנונה ומים (לא כולל חשמל)

משתתף בצערך

התיאור שלך מאוד ריגש אותי, חוויתי את האהבה הגדולה שלך אליה. נתת לה חיים מאושרים של שמחה ויללות. שלא תדעו עוד צער.

טון טון1

New member
משתתפת בצערך ובאבלך על ניקו ../images/Emo201.gif

תהיי חזקה, ותחשבי על הימים היפים שהיו לכן יחד.
לזכרה של ניקו

nrsl

New member
עצוב מאד ../images/Emo201.gif איתך באבלך ../images/Emo16.gif

למעלה