R R o n 2 5 6 New member 9/7/07 #2 מישהו ראה את גמר הווימבלדון של הגברים? איזה משחק אדיר היה :| (אני בדיליי של שעתיים אבל בקטנה )
R R o n 2 5 6 New member 9/7/07 #8 בואנה,באמת שאתה נטחן :| רק בגלל התגובה של שבי וברני באה התגובה הזו?
I idan1991 New member 9/7/07 #9 תמיר../images/Emo34.gif מי אתה חושב שאתה? גם בעוד 39081670 שנה לא תהיה אפילו קרוב למה שהוא יא נעל
ת תמיר1991 New member 9/7/07 #11 אמא שלך ../images/Emo34.gif אני לא מתיימר להיות טניסאי טוב, הוא כן... מה אתם עושים ממנו, מניצחון אחד על פדרר? פדרר הכי טוב אי פעם.
אמא שלך ../images/Emo34.gif אני לא מתיימר להיות טניסאי טוב, הוא כן... מה אתם עושים ממנו, מניצחון אחד על פדרר? פדרר הכי טוב אי פעם.
ת תמיר1991 New member 9/7/07 #12 ***מהתקרבות לניצחון אחד על פדרר הרי לנצח אותו הוא לא יכול, אז טעות ההקלדה הזו יצאה מטומטמת
ט טינקי24 New member 10/7/07 #55 אם היית קצת יותר מבין../images/Emo163.gif כפי שאתה מתיימר להגיד לנו שאתה מבין כ"כ בטניס ואתה אוהד את פדרר "לפני שהוא התחיל לקרוע את כולם", אז היית גם יודע שנדאל ניצח את פדרר 8 פעמים. אז הוא יכול לנצח אותו והוא ניצח אותו וינצח
אם היית קצת יותר מבין../images/Emo163.gif כפי שאתה מתיימר להגיד לנו שאתה מבין כ"כ בטניס ואתה אוהד את פדרר "לפני שהוא התחיל לקרוע את כולם", אז היית גם יודע שנדאל ניצח את פדרר 8 פעמים. אז הוא יכול לנצח אותו והוא ניצח אותו וינצח
ת תמיר1991 New member 10/7/07 #57 אני לא "מבין" בטניס. סתם מתעניין. נו, וכמה פעמים פדרר ניצח את נדאל? ונכון רק "במקרה" כמעט כל הנצחונות של נדאל היו על חימר? תמיר.
אני לא "מבין" בטניס. סתם מתעניין. נו, וכמה פעמים פדרר ניצח את נדאל? ונכון רק "במקרה" כמעט כל הנצחונות של נדאל היו על חימר? תמיר.
ט טינקי24 New member 10/7/07 #66 אני לא כ"כ מצליחה להבין אותך הניצחונות לא היו במקרה נדאל באמת ניצח D: ולנדאל גם יש ניצחונות על מגרשים קשים. ובכל זאת ,אתה רשמת "מהתקרבות לניצחון אחד על פדרר", כשהמאזן בינהם עומד על 8-5 לנדאל
אני לא כ"כ מצליחה להבין אותך הניצחונות לא היו במקרה נדאל באמת ניצח D: ולנדאל גם יש ניצחונות על מגרשים קשים. ובכל זאת ,אתה רשמת "מהתקרבות לניצחון אחד על פדרר", כשהמאזן בינהם עומד על 8-5 לנדאל
א אדון בלון New member 10/7/07 #64 לא קשור... מה לעשות שבכל טורניר חימר שפדרר ונדאל משתתפים, שניהם מגיעים לגמר ונדאל מנצח, אבל בטורנירי דשא ששניהם משתתפים - נדאל לא תמיד מגיע
לא קשור... מה לעשות שבכל טורניר חימר שפדרר ונדאל משתתפים, שניהם מגיעים לגמר ונדאל מנצח, אבל בטורנירי דשא ששניהם משתתפים - נדאל לא תמיד מגיע
ת תמיר1991 New member 9/7/07 #16 בואנה, להירגע. ה"חוכמה" שלי בטניס לא גבוהה כל כך, אבל יש לי תחושה שבאתלטיקה, בשחייה, בכדוריד וכנראה שגם בכדורגל ובכדורסל, אני מבין לא פחות ממך. איך אתה יכול לשפוט את הידע ב"ספורט" על סמך אמירות או דעות לגבי טניס? תמיר.
בואנה, להירגע. ה"חוכמה" שלי בטניס לא גבוהה כל כך, אבל יש לי תחושה שבאתלטיקה, בשחייה, בכדוריד וכנראה שגם בכדורגל ובכדורסל, אני מבין לא פחות ממך. איך אתה יכול לשפוט את הידע ב"ספורט" על סמך אמירות או דעות לגבי טניס? תמיר.
I idan1991 New member 9/7/07 #17 מוזר אני לא ראיתי שהבעת דעה לגבי טניס, הבעת דעה לגבי הנטיות המיניות של נדאל. וחוץ מזה מה הקטע שלך לומר לכולם ? צא מהסרט
מוזר אני לא ראיתי שהבעת דעה לגבי טניס, הבעת דעה לגבי הנטיות המיניות של נדאל. וחוץ מזה מה הקטע שלך לומר לכולם ? צא מהסרט