patito ƒeo

New member
מצדי גם ב100 ../images/Emo107.gif

אבל אני בספק אם מישהו ירצה לקנות ממני במחיר המקורי, אפשר פשוט ללכת לחנות ולקנות עם עטיפהXD [מה זה הכי כייף לקרוע את העטיפה
] קיצר מי שרוצה!!!!!11 אני מוכרת ב40
[ואני יודעת שאף אחד לא ירצה, אבל בכל זאת
]

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif

הייתי קונה ממך עוד עותק, אבל אני לא צריכה

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

גם לי יש אותו
הוא לא כ-ז-ה טוב. בכל מקרה קנו לי אותו בגלל שזכיתי בהתערבותD: הוא עדיין בעטיפה..

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיך שמעת אם הוא עדיין בעטיפה?../images/Emo122.gif

הורדת?

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gif

סופסוף קניתי את האלבום!!!! אחרי שכבר יותר מחודש היה לי חור במדף אלבומים שחיכה לו והוא פשוט מדהים!
זהו זה כל מה שהיה לי לומר

otollo

New member
../images/Emo174.gifתתחדשי ../images/Emo9.gif שמח שאהבת ../images/Emo13.gif

sp400

New member
|נצל"ש| עזרה

למישהו יש פלייבקים מהאלבום החדש של קליי??....?.?..?.......

otollo

New member
../images/Emo174.gifיש לי פלייבק מעולה של נוור אגן

אבל אני לא בבית כרגע.... אם אתה רוצה אני אעלה לך מחר.

RiMiK

New member
../images/Emo207.gif חדשה ישנה

שלום לכולם, ת'אמת אני חברה סמויה בפורום [הוא אצלי במועדפים חח] קוראת הכול הכול אבל לא מגיבה, למרות שהייתי חברה פה רשמית לפני שנה בערך אבל הזנחתי קצת. ולמה לא כתבתי כלום? לא רציתי לכתוב כלום עד שאני קונה את האלבום של קלי ואז אני אוכל כמובן להגיב על כל השירים חחחח אז היום יש לי אותו סופסוף=]]] אממ אז קצת עליי... אני רימה, בת 18 מקרית גת [ולא, זה לא בקריות חחח]. אני אוהבת את קלי עוד מימי טנקפול כשהיא עוד לא היתה כ"כ מוכרת בארץ. ומאז ששמעתי את קולה היא הפכה להיות הזמרת ההכי אהובה עליי [לצידה של איימי לי. אבל אם מדברים על סולו אז קלי]. מה שאני אוהבת בה זה שהיא מעבירה כל מילה כמו שצריך ולצערי לא הרבה יכולים לעשות ככה.. אממ טוב אני חופרת.. אז בקצרה אני אגיד שאחרי מיני חרישונת על האלבום אני הכי אוהבת את: Never again Sober Maybe Haunted Irvine כמובן גם השאר מעולים פשוט אלה השירים שהכי קרצו לי. אבל אני אמשיך לחרוש על האלבום עד שייצא הרביעי חחח זהו

a k c

New member
../images/Emo109.gifשמחה שאהבת../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
(?)

otollo

New member
../images/Emo174.gifברוכה השבה ../images/Emo9.gif

אני אור, בן 15
. השתלבות נעימה

Because Of May

New member
ברוכה השווה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif

אני מאי, 15.
מייבי

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

קיבלתי מצלמה דיגיטלית!!!!!!!!!!
הורי החמודים היו היום בקניון, והם קנו לי מצלמה דיגיטלית (ליומולדת, שהייתה לפני חודשיים
), ולאחותי הם קנו אפניים, כי היא הייתה צריכה. אה, והם קנו גם הבייתה מצלמת וידאו דיגיטלית... זה היה צריך להגיע, כי הייתה לנו מצלמת וידאו מיימי הביניים
אני כל כך שמחהה!!!!

למעלה