את של FOB יש לך?
B Because Of May New member 6/7/07 #60 הלוואי!../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif הייתי מתה גם ל-FUTCT וגם ל-IOH, אבל כבר הוצאתי כ"כ הרבה כסף על דיסקים החודש שאני מעדיפה לצרוב יש לך אותו?!
הלוואי!../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif הייתי מתה גם ל-FUTCT וגם ל-IOH, אבל כבר הוצאתי כ"כ הרבה כסף על דיסקים החודש שאני מעדיפה לצרוב יש לך אותו?!
A a k c New member 6/7/07 #61 ../images/Emo109.gifמה זה FUTCT ו-IOH? ../images/Emo6.gif ולי אין.. זה היעד הבא שלי
O otollo New member 6/7/07 #66 ../images/Emo174.gifXD IOH = Infinity On High FUTCT = From Under The Cork Tree
A a k c New member 6/7/07 #67 ../images/Emo109.gifמאיפה אתה צצת?XDDD מה לך ולדיסקים האלה? חחחח סתם תודה אור!
O otollo New member 6/7/07 #70 ../images/Emo174.gifFOB נחמדים ../images/Emo6.gif לא מכיר הרבה שירים שלהם.. רק את הסינגלים שלהם.. יש להם כמה נחמדים. אני ממש אוהב את השיר שלהם עם טימבלנד(One & Only)
../images/Emo174.gifFOB נחמדים ../images/Emo6.gif לא מכיר הרבה שירים שלהם.. רק את הסינגלים שלהם.. יש להם כמה נחמדים. אני ממש אוהב את השיר שלהם עם טימבלנד(One & Only)
B Because Of May New member 6/7/07 #71 איכס../images/Emo5.gif../images/Emo109.gif השיר הכי דוחה שלהם, בערך איזה שירים אחרים שלהם אתה אוהב?
O otollo New member 6/7/07 #76 ../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif Dance Dance, Sugar We're going down, Thanks For The Memories והשיר עם טימבלנד מגניבבבבב
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif Dance Dance, Sugar We're going down, Thanks For The Memories והשיר עם טימבלנד מגניבבבבב
B Because Of May New member 6/7/07 #78 איך ידעתי שתאהב את דנס דנס!!../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif האלבום החדש שלהם חביב בכללי, אבל FUTCT הרבה יותר והשיר עם טימברלנד-זוועתי
איך ידעתי שתאהב את דנס דנס!!../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif האלבום החדש שלהם חביב בכללי, אבל FUTCT הרבה יותר והשיר עם טימברלנד-זוועתי
O otollo New member 6/7/07 #80 ../images/Emo174.gifלא מכיר אלבומים שלמים שלהם ><" אבל לא הרגשתי ממש הבדל בסגנון בין הסינגלים של האלבום הראשון לבין של השני.... דנס דנס השיר עם טימברלנד
../images/Emo174.gifלא מכיר אלבומים שלמים שלהם ><" אבל לא הרגשתי ממש הבדל בסגנון בין הסינגלים של האלבום הראשון לבין של השני.... דנס דנס השיר עם טימברלנד
P patito ƒeo New member 6/7/07 #55 לא ../images/Emo107.gif למה לא קנית ממני?? שמעתי אותו איזה פעמיים וזהו >: לא מבינה למה קניתי אותו
B Because Of May New member 6/7/07 #57 למה? הוא ממש אחלה!../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif חבל שלא הצעת פה...
A a k c New member 6/7/07 #58 ../images/Emo109.gif../images/Emo2.gifאיך??? אחד הדיסקים היותר טובים!!!
P patito ƒeo New member 6/7/07 #62 אהבתי אותם ../images/Emo107.gif אבל הייתי צריכה לדעת מראש שזה סתם משהו חולף חחח כמו MCR.. ובאמת חבל שלא הצעתי מצדי למכור אותו ב20 שקל
אהבתי אותם ../images/Emo107.gif אבל הייתי צריכה לדעת מראש שזה סתם משהו חולף חחח כמו MCR.. ובאמת חבל שלא הצעתי מצדי למכור אותו ב20 שקל
A a k c New member 6/7/07 #63 ../images/Emo109.gifאיזו הגזמה..חחח..20 שקל??../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif