nogao10

New member
סתם.... הבעתי את דעתי על הזוועה!

מה, לפתוח על זה עצומה?
אם לא התייחסו אליינו בעצומה להבאת בונג' לארץ תחשבי מה יקרה עם עצומה נגד השרשרת שג'ון לובש...... או מה לא יקרה

LIRONSH100

New member
כן אבל אני בטוחה שאם זה יפורסם באתר בארה"ב...

הוא ידע מזה אז הוא יבין שזה לא שרשר יפה.... ועל זה גם משאר העולם יחתמו...

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gif נוסעתת../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

נוסעת שבוע לדודים שלי
אני יתגעגע
אה...והחלפתי חתימהה

יווו! תהני!

שהות מהנה ותבואי עם מלאמלאמלא חוויות! נתגעגע גם
תתחדשי על החתימה

LIRONSH100

New member
../images/Emo24.gifואי תהני יקירתי...

ותחזרי עם חוויות.. נתגעגע...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלא אמרתי לכם שהייתי בהופעה של שון פול../images/Emo3.gif

היה שולתתתת

יוווו ספרי חוויות, שלחי תמונות וכאלה../images/Emo3.gif

אני מכירה כולה 2 שירים שלו [אחד מהם זה הדואט עם ביונסה
] לא נעים :X

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif*חפירה*

אני וחברה שלי היינו בשורה השנייה.. ראינו אותוו ממש מקרוב
לפני זה היה מוש בן ארי..אבל ..למי אכפת אז קיצר היה דחוווווווווווווווווס בשורות הראשונותת וכולםם דבוקים לתחת של השניי אבל היה דבוק מאחורי איזה אחחדדד שוווווה גבוהה חתייךךך עיניים ירוקותת
חח אוחח נראה לי רק אני לא סבלתי שם
ודיברנו.. איי חמודד! אבל בשורה השניה לא היה אפשר לרקוד בשום מצב ולחברה שלי לא היה ממש אויר אז אחרי כמה זמן עברנו לאמצע והיה מקום לרקוד והשתוללתיי חח וידידים שלי גם השתוללו ממש היה את כל השירים שאני אוהבת.. :)) ושון פול כזה חמוד הוא דיבר על זה שהוא היה בירושלים ובכותל והוא אוהב את ישראל וזה ותבנות של ישראל חח והוא רוקד פצצה וכל מה שהוא עושה כל הקהל חוזר אחריו! והיו איתו עוד איזה 6 רקדניות גם רוקדות פצצה היה מפוצץץץץץ 10 דקות אחרונות עלינו למעלה למעלה.. רואים מלא מלא אנשים וכולם עם הפלאפון ומציטים ומצלמות..הכל אורות בחושך
מהמם
תאמת שככה בבית סתם אני אף פעם לא שומעת אותו..אבל אין על זה במסיבות!

אז מה? מישהי נתנה בראש?../images/Emo6.gif

לא ידעתי שיש לו הרבה מעריצים בישראל האמת.. באו הרבה אנשים? יצא משו עם החתיך??? [הכי חשוב, מה
]

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלא:/ בעסהה הוא מנתניה!!

אני ילדת חסרת מזל !! והיו בערך 10000 אנשים

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifבואו להצביע בפורום אירוסמית'!

פורום אירוסמית' מזמין את כולכם להצביע בטורניר הקיץ החגיגי - "אירו-ליג 2007" - ולבחור את שירי אירוסמית' האהובים עליכם! השנה לראשונה יוגרל בין המרבים להצביע מכשיר MP3 מתנת תפוז אנשים. משחק הפתיחה יוציא לדרך את "אירו-ליג 2007" הערב ב-19:00, בואו בהמוניכם!
לינק לפורום אירוסמית'
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=923

לא רוצה ולא רוצה../images/Emo3.gif

גם אתם לא הצבעתם למצעד שלנו!!!!
[ד"א, תוצאות המצעד יפורסמו בקרוב
]

בָלבָל

New member
רציתי להצביע אבל לא הכנסתם את כל השירים

של הלהקה למצעד (אם אני זוכרת נכון) ואני לא מכירה בכלל את השירים החדשים.

nogao10

New member
ברור שלא הכנסנו את כל השירים למצעד....

יש לבון ג'ובי יותר מ200 שירים, אבל היו שם השירים הכי מפורסמים כמו Its my life, Living on a prayer, bed of roses וכמובן הבלדה הכי מפורסמת אלוויז, לכן אם לא הכרת את השירים האלו נשאר לי רק לשאול מה את/ה כן מכיר/ה......

בָלבָל

New member
למה שארצה להצביע דווקא ללהיטים..?

שירים של בוןג'ובי שאני אוהבת: Runaway טוב זה יותר ג'ון... You Give Love a Bad Name Wanted Dead or Alive כמעט כל KTF.....: Believe Keep the Faith I'll Sleep When I'm Dead If I Was Your Mother Dry County
Fear Blame it on the Love of Rock and Roll
טוב ואחרי KTF לא ממש הכרתי את האלבומים אז אני מכירה רק את הלהיטים. באמת צריכה לעשות השלמות. האמת שאני לא כלכך זוכרת הרבה מהשירים של האלבומים שאני כן מכירה. וkeepthefaith היה הקלטת הראשונה שקניתי בחיים אז הוא ממש ממש ממש ממש אהוב עלי

למעלה