אבל רוזי,יש לזה משמעות :O שכחת?XD
R Rose131 New member 5/7/07 #32 ווישליסט טוקיו הוטל עכשיו בMTV הרגיל^^ מישהו הצליח לקלוט את השם של השיר במקום החמישי[השיר הראשון כאילו]?
ווישליסט טוקיו הוטל עכשיו בMTV הרגיל^^ מישהו הצליח לקלוט את השם של השיר במקום החמישי[השיר הראשון כאילו]?
C cmpo New member 5/7/07 #34 ../images/Emo109.gif צריכה עזרה! היי מה נשמע כולם? היום ראיתי בערוץ קליפ של Biffy Clyro ברשימת השירים החדשים, בערך ב- 12 בצהריים. הקליפ היה שחור לבן כזה... והוא חדש... מישהו יודע מה השיר? אני ממש מחפשת אותו... תודה לכולם *פורום זיהוי שירים לא מצא לי ממש*
../images/Emo109.gif צריכה עזרה! היי מה נשמע כולם? היום ראיתי בערוץ קליפ של Biffy Clyro ברשימת השירים החדשים, בערך ב- 12 בצהריים. הקליפ היה שחור לבן כזה... והוא חדש... מישהו יודע מה השיר? אני ממש מחפשת אותו... תודה לכולם *פורום זיהוי שירים לא מצא לי ממש*
X Xx Moriko xX New member 6/7/07 #61 ../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifזה זה.. http://www.youtube.com/watch?v=THGL3j4iugY
R Rose131 New member 5/7/07 #40 יש לי שמלה!!!!!1 [לא, היא לא ורודה.] [יאא אני הולכת ללבוש שמלה בטקסיום של אח שלי!!1]
C CitizenErased New member 5/7/07 #41 קיבלתי את התמונה שלי עם קארל בארט חח סוף סוף.. פאק כבר שכחתי כמה היא מזעזעת. ואיך שהשיער שלי נראה טוב זה אחרי שירד עלינו גשם כמה שעות טובות. והוא עוד שם את הראש שלו על השיער שלי גם את זה שכחתי. אני מתלבטת אם להסתיר את הפרצוף שלי ולהעלות את זה לכאן
קיבלתי את התמונה שלי עם קארל בארט חח סוף סוף.. פאק כבר שכחתי כמה היא מזעזעת. ואיך שהשיער שלי נראה טוב זה אחרי שירד עלינו גשם כמה שעות טובות. והוא עוד שם את הראש שלו על השיער שלי גם את זה שכחתי. אני מתלבטת אם להסתיר את הפרצוף שלי ולהעלות את זה לכאן
T t a o t a o New member 5/7/07 #42 אני חושבת שהתשובה ממש ברורה. תסתירי את הפנים שלו ותעלי את זה לכאן.
T t a o t a o New member 5/7/07 #44 לא, בעצם רגע. לפני שאטי תשתמש במהלכי הנינג'ה שלה עלי, לא התכוונתי באמת. לא להסתיר כלום ולהעלות לכאן, זה הדבר הנכון.
לא, בעצם רגע. לפני שאטי תשתמש במהלכי הנינג'ה שלה עלי, לא התכוונתי באמת. לא להסתיר כלום ולהעלות לכאן, זה הדבר הנכון.
L lestatgirl New member 6/7/07 #51 אמרתי לך, היא לא מזעזעת כמו שלי איתו.. וגם אצלי הוא עם הראש שלו על שלי, גושלמות שכמוהו..