mg6006

New member
כל הרזים וצפדיות למיניהם..

יש לכם משהו להמליץ לי לעשות בצו ראשון? כאילו איזה טיפ קטן.. יש לי יום ריביע

TheOrion

New member
כשהרופא בודק אותך

אל תעשה ביד. זה מותיר רושם רע.

eyalpolan

New member
אליהם אתה פונה? הם לא זוכרים מה זה בכלל

אני הייתי בצו ראשון לפני שנה בערך, עוד זוכר קצת.. בראיון האישי תהיה נחמד ואל תגיד שאתה רוצה ללכת רק למקום ספציפי בכיר (משפטים כמו "או סיירת או ניירת" וכמו "אני רוצה רק דובדבן" מורידים ניקוד קב"א- קבוצת איכות). המראיינות כוסיות ואתה נכנס איתן לחדר קטן. תנסה לא להתחיל איתן/לגעת בהן, גם זה מוריד קב"א ומעלה את לחץ הדם אם יוצא לך לעשות את הראיון לפני הבדיקה הרפואית (סתם נראה לי שלא בודקים לחץ דם. לא זוכר). זהו, השאר לא חשוב. תענה על השאלות ברצינות ובסבלנות וזהו. אם יש לך מזל אתה יוצא משם ב2, אם אין לך- אתה תצטרך ללכת לשם שוב.

mg6006

New member
סיירת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד לי.. צופיפניק צופיפניק אבל יש גבול.. האמת שחשבתי להגיד להם למקום ספיצפי בכיר אבל אם אתה אומר שלא אז אנסה רק לרמוז תודה

TheOrion

New member
../images/Emo45.gif

גם להתחיל עם הכוסיות שם וגם מוטיבציית יתר מורידות מהקב"א. אולי עכשיו אני מבין למה הקב"א שלי לא 56
הדיבור שלי פלרטטני, כולם אומרים לי את זה.

simond15

New member
בעקיר אל תבוא בגישה מזלזלת

המבחנים הפסיכוטכניים שם מאוד חשובים,ולא יתאפשר לך לבצע אותם שוב,אז תשקיע בזה לראיון אישי חבל שאתה מגיע בלי ידע מוקדם,אני זוכר שכשאני הלכתי לצו ראשון אז ביררתי מלא מידע מחברים וידעתי איזה חצי מהשאלות שישאלו אותי ולרוב הכנתי תשובות מראש (לצערי אני לא זוכר כבר כמעט כלום,אבל יחפרו רצח בקשר לכמה חברים יש לך וכמה חברים טובים וחברים וחברים חחחח) לי מחר יש יום סיירות-נקווה שלא יהיה כל כך קשה והכל בראש

Thierry Henry

New member
מה זה צו ראשון?

סתם.. תבוא לשם בגישה חיובית למרות שיעצבנו אותך שם מן הסתם. תיקח ברצינות את המבחנים והכי חשוב..תנסה ליפול על הרופאה

xlev

New member
אני נפלתי על הרופאה...

לא מציאה....שמנה מכוערת ומבוגרת

the scorer

New member
כן

אם אתה רוצה להיות במשהו טוב תתכונן טוב (אתה יכול לחפש בגוגל "צו ראשון" וללחוץ על הקישור ה 1 או ה 2 אם אתה לא רוצה לעשות כלום בצבא, ברגע שהרופא (!) נוגע לך בביצים תתחיל לגנוח!

זונע

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בבקשה תגידו לי שמישהו היה במגהדת' כי זה הדבר הכי מטורף שהיה בחיים שלי...מי שלא היה פשוט פספס את הדבר הכי אדיר בעולם. זהו.

זונע

New member
אתה בערך הבן אדם היחידי עד עכשו שחושב ככה

כל האיברים שלי נמחצו לחלוטין ואני עדיין חושב שהיה פשוט מדהים.

TheOrion

New member
עכשיו גם אני רוצה להיות באיחוד האירופי

עזבו אתכם ויזות אוטומטיות לארה"ב. >>>זו<<< הסיבה להשיג אזחות אירופאית.

למעלה