t a m u s

New member
חח אני חושבת ששנינו ביחד ../images/Emo58.gif בקטנה?

התחלנו לראות את אבודים שהתחלתי לשאול שאלות בפורום על הספולירים וואלה באמת סדרה מפגרת ראיתי עד עונה 3 ופשוט בעעעעעעע
8-( תמשיך לראות ותיראה שהמחשב הזה נוצר בכוונהה ובוא נגיד שמישו צופה בהם שיעשו אתזה אני זוכרת שכתבתי פה שזה מדענים ששמו אותם על האי בשביל לחקור אותם אז צדקתי בקטנה כי שמו את האנגלי הזה הזמאנד בשביל ללחוצ על הכפתור ועוד 1 רק בשביל לראות את סבלנותם ולבחון אותם עד כמה הם נאמנים לכדור הארץ ובלה בלה בלה מרוב שראיתי את כל העונה יום אחרי יום כבר יצא לי עשן מהאוזנייםםםםםם וממש נמאסססס

tofil

New member
עונהנה

שם: שרוןן =] גיל: 14 וחצי אייסיקיו: 420253653 מסנג'ר: --- אין --- תמונה [לא חייב ]: אני מכורהה לגיבוריםם לא יודעת מה איתכם =]

ברודי

New member
אבל נפילים צועקת- "ראינו סמולוויל יותר מדי.."

חוץ מזה שנפילים זאת נפילה רצינית. אני כל פעם מנסה לתת לזה צ'אנס מחדש ופשוט מתה משעמום תוך כדי צפייה. הטקסט מעייף... והכל קורה כ"כ לאטטטט... ולכולם יש המון שורות שחוזרות על עצמן לדוגמא- אתה לא באמת מתכוון לזה אני באמת מתכוון לזה שזה נכון אתה רוצה לומר שאתה באמת חושב שזה יכול לקרות? זה נכון, התכוונתי לזה כשאמרתי את זה... וכ"ו וכ"ו...|פרצוף משועמם למוות|

Elad07

New member
זהו נכון צורי הוא ממש שקט!!!../images/Emo5.gif../images/Emo22.gif

ומה הקטע עם יובל המבולבל?!?!?! צורי האידיוט מספר בדיחה על פיל ויובל צוחק מזה כמו עילג?!?!?! אני אפילו לא הבנתי את הבדיחה!!!
(פרצוף מבוייש שראיתי 2 פרקים של נפילים...או אולי מדוכא ומאוכזב
)

זה כל כך עלוב ../images/Emo122.gif

השער ההוא עם הגז{?} הירוק, ממש נראה עשוי מפלסטיק
. בכלל, בלי קשר לזה שהרבה פה מועתק מגיבורים {יותר נכון, הרבה הולך להיות מועתק} זה כל כך משעמם ונסחב. הם לקחו הדמות הכי חפרנית בגיבורים {מוהינדר} שמו אותה בתור סמי הורי, וממש יישמו את כל הקטע של החפרנות. אני ממש נרדמת בקטעים שלו...
. ושלא נכנס ליכולות המשחק הרדודות. צורי הזה לא יודע לשחק! בחלק מהקטעים הוא עוד בסדר, אבל יש סצנות שהוא מדלקם וזה כל כך מעצבן! שלא נדבר על אממ האידיוט.. {יובל?} הם ממש הקצינו אותו בטמטמום עד שזה עצוב... והמשחק שלו כל כך גרוע! וגם של מאור. היחידים שאיכשהו יודעים לשחק אלה גרי {חחח, נו לא יודעת איך קוראים לו פה... אבל גרי מהפיג'מות!}, סמי הורי והאח של עדי. כל השאר מדקלמים, ולא משחקים.. או שחלקם סתם ברמה בינונית מאד. לא האמנתי לאף אחד שם! גם אם יש שחקן טוב שאני יכולה להאמין לו ולהכנס לתוך הסדרה, הוא באמצע דיאלוג עם שחקן שמדקלם, כך שזה לא מתאפשר לי בכלל... חוץ מהסצנות של גרי והאח של עדי {שלומי, נראה לי} שהן היחידות שטובות... מספיק שהאפקטים וה'כוחות' הולכים להראות מאד גרוע {לפי מה שראיתי עד עכשיו...} לפחות תדעו ללהק אנשים שיודעים לשחק, שתהייה פה איכות כלשהי! אם מישהו מנסה להעתיק מגיבורים, סמוולוויל או וואטאבר, לפחות שיעשה את זה בצורה ראויה, כי אם הדבר הזה אמור להיות דומה לגיבורים זה ממש מבייש. זה לא מגיע לבוהן של גיבורים..
והשאלה האמיתית פה, היא למה אנחנו רואה את זה?...
|סליחה על החפירה, יוצא לי לחפור המון בזמן האחרון...
|

נעה666

New member
מה?

יובל הוא הדמות הכי אדירה בטלויזיה! (אחרי סילאר) "פיל מדבר!"

הגזמת! הוא חמוד

אבל זו דמות מפגרת. הטמטום שלו כל כך מוקצן והוא כל כך מפגר, (אין לו כובע, חהחהחהחה - הפרק של היום) ובכל זאת הוא גאון מחשבים. גאוני...
. בכ"מ, זו הדעה שלי, לא נראה לי שיותר מדי אנשים יסכימו, אבל זה מה שאני חושבת על זה.
, ומי שאומר שזה לא מועתק מגיבורים, אני מוכנה להתערב על מה שבא לכם שאם גיבורים לא הייתה קיימת, גם הנפילים לא. אז זה לא מועתק אחד לאחד, אבל אני בטוחה שההשראה לקוחה משם.. הם ראו שזה מביא רייטינג טוב ולקחו את הרעיון הכללי, למרות שגיבורים לא המציאו וזה לא מקורי של גיבורים כל הקטע של הכוחות על וגיבורי על. זה די מפתיע שהחליטו ליצור סדרה כזו אחרי שגיבורים עלתה. Give me a break.... |אני חייבת להודות שהפרק של היום היה שיפור כלשהו, לדעתי. ז"א, מאז שהסדרה עלתה רק בפרק הזה לא התפתתי ללכת למחשב או משהו... אבל עדיין היו כמה חלקים ממש צפווים! היו דיאלוגים, ואני ממש עניתי בראש מה הדמויות הולכות לענות, וזה מה שהם ענו, באותן המילים,וזה לא כי אני מאט
. חוץ מזה, הקטע שנוח הוא ה'רע' וכל זה, גם היה צפוי. אבל נו טוב, לא ציפיתי ליותר מדי, אניוואי.... | ~מצטערת שוב על החפירה... כנראה שאני באמת מושפעת ממוהינדר לא פחות מאבא של צורי.

lidor203

New member
שידרו כבר פרק של זה?

איפה ומתי?.... אני גם רצה להשתעמם למוות...

MineraL

New member
../images/Emo32.gif

אם לא פותחים אחד כזה אתם מציפים את הפורום, הא?

kuyi11

New member
אממםם... לא ממש קשור להירוס... אבל

מישו יכול להגיד לי איך עושים חתימה?

LeAnnDylan

Well-known member
תלחץ על השם שלך

יפתח לך הכרטיס האישי שלך בשורה הכתומה קיצוני לשמאל יופיע הכפתור "עדכון העולם שלי" תלחץ עליו, עכשיו יופיעו לך קטגוריות מצד ימין תבחר ב"עוד על עצמי" תגלגל למטה ויהיה כתוב לך "חתימה" תכתוב שם מה שאתה רוצה וכשתסיים לחץ "שמור" מקווה שעזרתי
בהצלחה

תומאס דקר AKA זאק שיחק

בפרק 19 של העונה השניה של האוס. (" House vs. God ") בתור אחד החולים. והוא שחקן טוב כשהוא לא משחק עציץ.

למעלה