הקומיקס החדש! סוף סוף! OH MY GOD יש! ../images/Emo58.gif
מראים את הסיפור של קנדיס! מהדף הראשון ידעתי שזה הולך להיות עליה! אבל באמת! סוף סוף, כמה זמן חיכיתי שיראו את הסיפור שלה. אני רק מקווה שישאירו מקום לעונה השנייה. לכו תראו!
זהו זה בקרוב צורי מגלה את כוחותיו ו...../images/Emo46.gif
יש לו טלקניזיס!!!! הראו את הפרומו החדש של נפילים ומראים אותו מעיף אליו תמונה!!!! חיקוי חיקוי חיקוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מישהו עוד ראה?
העונה השנייה עדיין לא הייתה, אבל היא תעלה בארה"ב אם אני לא טועה ב24.9 (יש כזה מונה זמן באתר הישראלי http://www.tpeople.co.il/heroes/) ובישראל בטח כמה חודשים אחר כך...
טוב אחרי שחודש לא ראיתי את הפרק האחרון בפעם המי יודע כמה ואחרי רענון קצר מפרק 18 שוב צצה השאלה בלי המענה למה לזעזעאללללל שקלייר אומרת "חייבת להיות דרך אחרת" אף 1 לא זוכרר אתה מה שהיה בפרק 18 שבשבילל להרגיע את טד מהתפוצצותת קלייר מזריקה לו חומר הרגעהה\הרדמה שבנט הביא מהמשרד והוא הפסיק לשחרר קרינה ונרגע מהפיצוצ ועזבו אתזה ולמה לעזעזעלל לא רצתה לירות בו למההההההההה הרי הוא יכל להתראפות הוא לא יכל מותתת אז למה היה לה כלכך קשה לירות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון כבר שאלו אלף ן-1 פעם שאלות כאלה ואני יודעת שאין תשובות פשוט הייתי חייבת לפרוק ת'טימטום שהציקק לי בפרקקקקק האחרוןןןןןן