toomuchdogs

New member
ניפלאה על שום תגובתך "לכולם"

לא תמיד זה קל ולא תמיד יש לאנשים את היכולת לבוא ולומר "טעיתי, סליחה" אני מאמינה שהפורום יוכל ללמוד מהליכותייך גם אם טעית פעם אחת, ויש כאן מה ללמוד...
בנוגע לאפיקים - יש מה לעשות - פשוט להעביר הלאה לכמה שיותר אנשים את הידע ואת נושא "מטחנות גורים" ולא, תודה, יש יותר מידי סיפורים עצובים - עוד אחד מיותר....אוותר על הסיפור...

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif אח...גיל 12...הנאיביות...

יום יבוא, ותגיעי לתיכון, תלמדי אזרחות,תקבלי 70 במקרה הטוב, ו 40 במקרה הרע ותקבלי חתיכת כאפת מציאות לפנים D: ותביני שתעודה זה חרטא. וזה לא שווה כלום,וזה לא אומר שומדבר על מה שחשוב באמת - האופי שלך. חוצמיזה,שתעודה בכיתה ז' זה קישקוש. עד כיתה י',אין למה להשקיע, התעודה היחידה שמשמעותית לעתיד שלך היא תעודת הבגרות שלך,וכרגע היא רחוקה ממך שנות אור. ויום אחד יגיע,ותביני שגם התעודת בגרות הזאת,היא לא כזאת חשובה....

מאמוש

New member
לא נכון..

תעודה בכיתה ז' זה לא קשקוש; כשמגיעים לתיכון ורוצים מגמה מסויימת (כך אמרו לנו.) צריך להביא תצלומים של כל התעודות מהחטיבה וזה כן משנה בייחוד למי שרוצה להתקבל לתיכונים ברמה גבוהה.. ותעודות זה בכלל לא חרטא.. זה מראה לך כמה השקעת השנה, את העליות והירידות שלך, כמה למדת, כמה לא למדת ואני יודעת שיש כאלה שיודעים את החומר מצוין ובמבחנים מתפקשקש להם אבל בהחלט חשוב להשקיע אם אתה רוצה להגיע לרמות גבוהות.. אבל בכל זאת, למרות הכול מסכימה איתך שהאופי הוא החשוב ביותר..

zooom360

New member
כן חרטא לא חרטא

אני לא למדתי בכלל ביסודי ובחטיבה, ז"א הייתי אבל הייתי עסוקה בדברים אחרים... והנה הגעתי לתיכון וסיימתי תיכון, עם תעודה טובה, אומנם לא 20 אלף יחידות אבל ממוצע מצויין... ברור שלהשקיע זה טוב אבל תכלס, אל תשגו לעצמכם ת'שכל שזה מה שיביא אתכם לתיכון טוב....

../images/Emo6.gif

"כשמגיעים לתיכון ורוצים מגמה מסויימת (כך אמרו לנו.) צריך להביא תצלומים של כל התעודות מהחטיבה וזה כן משנה בייחוד למי שרוצה להתקבל לתיכונים ברמה גבוהה.. " חרטא

לא נכון. לא יודעת איפה למדת

אבל אני לומדת עכשיו בתיכון(עולה ליב') וכשעליתי לי' זה היה מאוווווד רלוונטי. חלק מהחברים שלי לא התקבלו בגלל ממוצע לא גבוה(אפילו לא נמוך. פשוט לא עמדו בסטנדרטים של המגמות!)

קצת מסתייגת ממה שאמרתי: אבל רק קצת..

לא שמתי לב שדובר כאן על תעודות מכל החטיבה. אצלנו הסתכלו על מחצית ב' בכתה ח', מחצית א' בכתה ט' שאיתם נרשמנו לתיכון.. ומי שהיה על תנאי היה צריך להראות גם סוף ט'..

bar בר

New member
מסתכלים רק על ההתנהגות לא?

כל מקרה אצלנו ממה שאני זוכר לא סיננו בצורה מחמירה... בגדול כל אחד הלך לאיזה מגמה שהוא רצה מה שכן רק ההתנהגות מנעה ממני ללכת לבתי ספר אחרים

לא.. זה בית ספר למדעים ואומנויות

אז התנהגות זה ממילא על הפנים אצל רוב האנשים חחחחח בצפר של מסוממים... אבל הלימודים ברמה מאוד גבוהה והם רוצי םלשמור עליה ככה.. הדרישות גבוהות..

בי"ס למדעים ואומנויות הוא היוצא מן הכלל

שלא מעיד על הכלל, ובגלל זה הסתכלו אצלכם גם על סוף ח'. ברוב בתי הספר יש תנועה תמידית בין המגמות, כאשר השיבוצים ההתחלתיים הם ע"פ כיתה ט' או י' (בהתאם למתי נפתחת המגמה).

הוא ממש לא יוצא מן הכלל..

גם התיכון השני ברמה"ש הוא כזה.. רק ששם יש חשיבות גם להתנהגות.. וגם בפ"ת מסתכלים על התעודה ולפי זה קובעים באיזה כיתה התלמיד יהיה..

נמש164

New member
לא נכון, אצלנו מיסתכלים על סוף ח'+ט'

אני עכשיו במעבר לתיכון והמזל שלי שלא היסתכלו על שליש ג' של ט'! חוץ ממנו ביקשו את ב' של ח' ושלישי א'+ב' של ט'! והתיכונים שאנחנו נישלחים אליהם הם בעיר אחרת. ויש לנו אפשרות ללכת ל6 תיכונים+ אלו שהם בערים קרובות לא כולל את העיר שבה התיכונים ה"רישמיים" שאליהם הולכים.

למעלה