הנרי -> בארסה

למרות שזה היה צפוי, אין עוד מה להוסיף חוץ מ- וואו כרגע יש להם 4 שחקני התקפה מהטובים בעולם (ואולי אף הטובים שבהם) אטו,רונאלדיניו,מסי ועכשיו גם הנרי. תוסיפו לזה את צ'אבי ודקו בקישור, ואת פויול וזמבורטה בהגנה, ויש לכם גאלקטיקוס. כל אחד מהשחקנים האלה בכל קבוצה אחרת היה השחקן מהבכירים או הבכיר ביותר בכל מועדון אחר באירופה.(להוציא אולי את צ'לסי). מה אתם אומרים? המעבר יעשה להנרי ולבארסה רק טוב? או שיותר מידי כישרון על מגרש אחד יגרום לבלאגן עצום? או שבכלל הם לא ישאירו את כולם? ההערכה שלי היא שאטו יעזוב, איטליה ואנגליה על הכוונת. ההימור שלי שבסופו של דבר לאנגליה. אז מה דעתכם?

Y a i r 1 9 9 2

New member
אטו אולי עובר למילאן../images/Emo3.gif

עדין לא שמעו מה נסגר אם זה אבל אולי אטו בדרך למילאן, לדעתי כדאי לו לעבור. בבארסה שנה הבאה עם הגעתו של הנרי אטו לא ישחק הרבה אז עדיף כבר לו לעבור למילאן ששם הוא 99.9% יהיה בהרכב. ומה ההבדל כבר בבארסה? שהנרי שם? עם כל השחקנים שציינת הם לא לקחו אליפות ופויול פצוע לשלושה חודשים

"מה ההבדל בבארסה? שהנרי שם?"

או שאתה לא מכיר את הנרי, או שלא ראית אותו משחק. אחרת קשה לי להבין את הזלזול הזה: 226 שערים ב-364 משחקים במדי ארסנל (שער כל 144 דק') בליגה שב-3 שנים האחרונות מוכיחה שהיא הטובה באירופה, ולפני שתקפצו עליי: קבוצה אנגלית בכל אחד מגמרי הצ'מפיונס ב-3 השנים האחרונות, 3 קבוצות בחצי גמר בעונה שעברה, 2 נציגות בשנתיים שלפני. הוא מכונת שערים כמו ואן ניסטלרוי, רק שהוא עושה את זה בצורה הרבה יותר יפה (לדעתי). בניגוד לואן ניסטלרוי שנולד עם חוש שישי איפה לעמוד ופשוט לגלגל את הרשת, הנרי עושה את זה בצורה פשוט מדהימה: הנרי1 ועם כל השחקנים האלה, ועונה רעה לכולם מלבד מסי וצ'אבי. (דקו בעונה חלשה, אטו היה פצוע חצי ממנה, רונאלדיניו של השנה הוא שחקן שונה לחלוטין). הם הפסידו את האליפות אך ורק על הפרש שערים, אז מה יהיה עונה הבאה? בקיצור, זה הולך להיות מעניין. וד"א אתה החלטת שעם הנרי משחק אז אטו לא? אי אפשר לעלות עם שניהם ביחד?

בא לתקן את עצמי:

*הטובה באירופה מבחינת הצלחה בזירה האירופאית הבכירה. ואם אתם לא תסכימו איתי שהיא הטובה מבחינת הכדורגל, מהבחינה הטקטית היא הטובה באירופה.

Cade Foster

New member
...

מסי, רונאלדיניו, אטו, הנרי, דקו, צ'אבי. את מי תוריד לספסל? אם מסי ורונאלדיניו ביחד (99%) יורידו חלוץ (הנרי/אטו) אם אטו והנרי ביחד (1%) יורידו את מסי/רונאלדיניו (או במילים אחרות את מסי). אתה לא יכול לשחק גם עם הנרי ואטו, גם עם מסי ורונאלדיניו ביחד, זה מערך הרבה יותר מידי התקפי, אין כמעט מרכז שדה במצב כזה.

TheOrion

New member
לא מבין מה הבעיה בלשלב אותם...

המערך: 4-5-1. התפקיד של הנרי, קשר מאחורי החלוץ(או חלוץ נסוג, או השחקן מתחת לחלוץ. קרא לזה איך שאתה רוצה). למעשה, מה שהוא יעשה זה לעמוד 20 מטר מהשער, להפחיד את ההגנה עם הבעיטות שלו שיצאו אליו, ולהשאיר את אטו מול השער. כמובן שמדי פעם ההגנות ירצו לשמור על אטו, ואז אבוי, הנרי יהיה חייב להבקיע. עצוב, אני יודע. מסי באגף ימין ורונלדיניו באגף שמאל, עושים את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב, וזה להיות קיצוניים טהורים. מתחת להנרי יש לך את דקו שיאזן את הדברים ויעשה קצת יותר הגנה משעשה השנה. כמובן שאפשר לשחק 4-4-2 עם הנרי לצידו של אטו ולא מאחוריו, אבל לדעתי, האישית, הנרי מאחורי אטו זה פשוט מושלם(לא ככה, יא סוטה!).

eyalpolan

New member
עזוב שטויות

קודם כל, אתה צריך מגרש של 400 מטר בשביל להכיל את האגו של אטו, רונאלדיניו והנרי באותו מגרש (העונה התחילו בעיות אטו-רונאלדיניו. מבטיח לך שההגעה של הצרפתי תחמם שם את העניינים). דבר שני, אטו יעזוב את ברצלונה אז זה לא משנה. לא יודע למה.. יש לי הרגשה שברצלונה לא עושה מהלך טוב. אני מקווה שההרגשה שלי נכונה.

Thierry Henry

New member
בדיוק.

לא מבין מה השטויות האלו על זה שבארסה עם הנרי לא תהיה מאוזנת. הפגיעה אם תהיה, תבוא כבר על חשבונם של אינייסטה ודקו ופה נכנסת דעתי האישית, דקו לא ימשיך בבארסה.

R E k

New member
יותר מדי טקטיקה מיותרת

אפשר לעשות הכל עם שחקנים כאלה..

Y a i r 1 9 9 2

New member
לא מאמין ששחקן אחד יעשה שינוי בקבוצה

זה תלוי בכל השחקנים, רונאלדיניו חייב לחזור לעצמו, מסי חייב להישאר כמו העונה הנוכחית. אבל אולי אני טועה אולי הנרי יעשה את השינוי בבארסה והיא תשחק כמו שמצפים ממנה לשחק ולקחת תואר אליפות או צ'מפיונס. הנרי אולי יותר טוב מאטו אבל לא בהמון. לא נראה לי שישחקו עם אטו+הנרי וגם רונאלדיניו ומסי בהתקפה.

Cade Foster

New member
ואם אטו עובר למילאן?

אטו, קאקה, רונאלדו (וסואזו)
מגיע לנו אחרי עונה כזאת מבחילה בליגה.

Thierry Henry

New member
תם עידן בארסנל. ../images/Emo7.gif

כואב לראות את הנרי מחליף את חולצת התותחנים בכל חולצה אחרת. אין ספור שערים, בישולים ורגעים קסומים, רגעים שגרמו לי להעריץ בצורה עיוורת שחקן אחד, החלוץ הכי גדול של השנים האחרונות ואולי גם הכי אנדרייטד. אחרת אין שום הסבר לכך שחלוצים פחות טובים ממנו שיודעים רק לתת את הנגיעה בכדור קיבלו קרדיט גדול ממנו. (קרספו, ואן ניסטרלוי ורונאלדו) הנרי היה הלב של ארסנל. איש המטרה היחיד, הקפטן הבלתי מעורער. שחקן שלכך את ארסנל כמעט לבדו לגמר צ'מפיונס ליג והיה רחוק 20 דקות מזכייה מדהימה. אבל אחריי העונה האחרונה שבה ארסנל כשלה בכל מסגרת, אחריי עזיבת דיוויד דין ואחריי שאפילו וונגר כבר לא מצהיר ב100 אחוזים על הישארותו בארסנל, כנראה שזה היה בלתי נמנע. החתימה על 4 שנים מפתיע אותי. הנרי לא ישחק עד גיל 34 לדעתי. אני מאמין שהפציעות המרובות יכריעו אותו כבר בגיל 32. אבל מי יודע, כמה שהוא ישחק יותר ככה כולם יהנו. לא ממש מעניין אותי איך בארסה תיראה איתו. עם אטו, בלי רונאלדיניו, עם מסי , בלי דקו..לא משנה ולא מפריע . אני רק יודע שהנרי יתן לבארסה דברים שאף אחד מה4 שציינתי למעלה מסוגל לתת לה. אולי בבארסה הוא סוף סוף יזכה להערכה שלה מגיע לו. ואני מקווה ששוב, ידו תהיה על העליונה כשהוא שוב באותה הליגה עם ואן ניסטלרוי. הכותרת הייתה תם עידן בארסנל , העזיבה של ויירה הייתה השלב האמצעי, לפניו קדמה הפרישה של ברגקמפ. היום האיש האחרון ואולי החשוב ביותר בשלישיה המדהימה הזו הלך. עכשיו רק נשאר לי לקוות שגל העזיבות בארסנל לא יהיה כזה גדול כמו שזה נראה כרגע.

dh2010

New member
יאללה מתי אתה משנה את השם משתמש?

אני מקווה מאוד שלא תאבד את האלוהים שלך. הנרי הוא אחד מאלה שעוזבים את הקב' שלהם תמורת כסף וזה מראה שהוא לא שחקן נשמה, נמני הוא שחקן נשמה וגם בופון הוא שחקן נשמה שהסכים לרדת עם הקב' שלו ליגה. פשוט תודה שהוא יצא זבל האליל שלך שהוא נטש את הקב' שנתנה לו צ'אנס להמשיך את הקריירה שלו ונתנה לו במה שממנה הוא פרץ והלך לכסף הגדול של ברצלונה פשוט גועל נפש. הוא יכול לקחת שיעור אחד מדל פיירו נמני או בופון. ההעברה הזאת תגרום לי לשנוא עוד יותר את ברצלונה עם הכסף המסריח שלהם פשוט גועל נפש אבל העונה הזאת בלי אף תואר הוכיחה שלקבוצה הזאת אין לב ונשמה כמו הלב והנשמה של ריאל מדריד ובסופו של דבר הלב והנשמה מנצח את הכסף, לא שלריאל חסר כסף אבל בכל זאת שם יש גם לב ונשמה ומאמן שיודע לאמן בניגוד לאיש עם הפתיתים על הראש.

Thierry Henry

New member
../images/Emo199.gif חבל שזו ה"תרומה" היחידה שלך לפורום.

אני כבר מעדיף לריב עם לירן על כלום

Thierry Henry

New member
אין לי מה להגיב פה כי אין פה שום עניין.

העניין היחיד הוא העבודה שהילדון הזה כותב בפורום רק כשיש משהו נגד ארסנל או הנרי ומן הסתם זה תמיד מכוון אליי. איכשהו באמצע הויכוח שלרוב הוא גם עקר כי אפיק מדבר רק שטויות, הוא מתחיל לזרוק תאוריות גזע וטוען שאני נאצי כי אני אוהד את הנרי והנרי צרפתי...ופה בערך זה כבר נמחק. אז למה להיכנס לזה שוב?

oren3110

New member
אה היה פה קודם תגובות?

נפלאות האינטרנט לפחות תשאירו פתק שהיה פה משהו קודם

Thierry Henry

New member
לא :| לא היה פה, אבל תבקש מעידן

או נמשל או משה שיכנסו להודעות מחוקות ויחפשו דיונים שבהם אפיק השתתף (דבר שיקח הרבה זמן כי המון זמן לא דיברו פה נגד ארסנל והנרי) ותראה מה קורה שם. אני אומר שהנרי שחקן טוב והוא אומר שאני נאצי כי אני אוהד אותו. זאת בערך תמצית כל הויכוחים איתו אי פעם בפורום. אז שוב, למה להיכנס לזה עוד פעם? ביום שהוא יגיד דברים רציניים אני אשקול לענות לו. עד אז, כשההודעה שלו מכילה פיסקה כזו, כנראה שאין שום צ'אנס : "ההעברה הזאת תגרום לי לשנוא עוד יותר את ברצלונה עם הכסף המסריח שלהם פשוט גועל נפש אבל העונה הזאת בלי אף תואר הוכיחה שלקבוצה הזאת אין לב ונשמה כמו הלב והנשמה של ריאל מדריד ובסופו של דבר הלב והנשמה מנצח את הכסף"

Y a i r 1 9 9 2

New member
כתבה מאוד משעשעת, שווה כניסה!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415200,00.html כמה מטומטם אפשר להיות?

למעלה