good girl 21

New member
פורום יקר שלי!!

ההודעה הזאת אולי קצת לא שייכת....ויתכן שתקפיץ הודעות חשובות יותר לעמוד הבא.. יש תחרות בפורום דוגמנות ואני משתתפת. אז מי שרוצה מוזמן להצביע! אני מתמודדת מספר 3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=100661109 תודה לכולם!!! אוסי תודה על ההצבעה :)

yaelbm

New member
אל תכעסי ... אבל אני נגד ../images/Emo31.gif

את יפה ונהדרת אבל אני חושבת שזה ממש לא טוב לחשוף את עצמך ככה בעולם מלא מוזרויות ... לא כתבתי סוטים
אבל גם אלו קיימים ! בקיצור - אני בעד שהנוער של היום יעביר הרבה פחות תצלומים "מפתים" שלו ברשת, ודברים כאלו רק מדרבנים זאת. SORRY

yoyo80

New member
../images/Emo45.gifיעל, לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.

את צודקת.

good girl 21

New member
אני ממש לא חושפת את עצמי כל הזמן ככה.

אני מכירה את מנהל הפורום טוב, ומכירה את כל המתמודדות. זה אחלה פרסים וזה כיף בין היתר. וזה בסדר גם אני חושבת כמוך. תמונות כאלו שלי לא מסתובבות ככה באינטרנט חופשי.

yoyo80

New member
אני חייבת לשאול - איך את יודעת מה קורה

עם התמונות מרגע שעלו לאתר. הרי להקליק על המקש הימני ואז save as כל אחד יכול. אין לך מושג מי צופה בתמונות האלו ולמי הן מגיעות, או באיזה אתר הן מודבקות אח"כ. לי מאוד קשה עם העובדה שמרבית המשתתפות בנות 15-16 - אני יודעת שזו תעשייה שחיה על צעירות, לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתה לי בת בגיל הזה שרוצה להצטלם בבגד ים לתחרות ברשת. הכוונה היא לנחס אותך, אלא פשוט להאיר את הסיטואציה מתוך עמדה ביקורתית יותר. שיהיה לך בהצלחה, בכל מקרה.

good girl 21

New member
אם אני הייתי בת 15, 16 לא הייתי בכלל משתתפת

בתחרות הזאת. אני לפעמים מרגיעה את עצמי ואומרת שלדעתי זה ממש כמו להיות בים עם בגדי ים. זה לא שאני חצי ערומה או משהו. עם אותם בגדי ים אני בים. וגם שם מישהו יכול לצלם אותי. בימינו עם פוטושופ כל כך מתקדם גם אם אני יעלה תמונה בבגדים רגילים יוכלו להלביש עלי בגד ים במקום . אין מה לעשות עם זה כל כך /:

B0NB0N

New member
אני בעד לפרגן, בלי לחשוב ולהתפלסף

את יפיפייה וחתיכה משהו, וכיף לראות אותך ותהני. את נושא האזהרות אני משאירה לאמא שלך
הולכת להצביע בעדך.

טון טון1

New member
../images/Emo128.gifומה עושה מי שזו הקריירה שהוא בחר?

בעיניי התחרות הזאת לגיטימית לחלוטין, בדיוק כמו תחרויות אחרות שנערכות על גבי העיתונים (כמו מעריב לנוער לדוגמא). אני מבינה את מה שאת מנסה להגיד, אני מודעת לכך שהעולם שלנו מלא בסוטים ובפריקים, אבל לדעתי אותם אפשר לפגוש גם ברחוב. אני גם מודעת לזה שיש אנשים רעים / חולנים שמנצלים את האינטרנט ככלי להשיג את מטרותיהם. אבל לא ברור לי למה בחרת להגיב דווקא כאן, בשרשור שבו גולשת מנסה להשיג תמיכה, בתחום שבו היא מציגה את כשרונה, אני הייתי פותחת שרשור אוף נפרד בעוד כמה ימים אם היה לי משהו להעיר ולא מכניסה את הנושא דווקא כאן.... הגולשת כבר לא ילדה, והתחום זה הוא שריר וקיים ויש אינספור דוגמניות ודוגמנים שעושים חייל. כמובן שזכותך להביע את דעתך (ולא להפגע ממני) אבל אני רק אומרת שיכולת להתאפק עוד קצת כדי לא לפגוע בשרשור התמיכה הזה ואולי להעלות את הנושא באופן נפרד ולא מקושר ל- good girl 21

yaelbm

New member
למה בחרתי דוקא כאן ?

כי כאן זה עלה . אני בדר"כ לא מעלה תהיות ומחשבות שיש לי סתם ככה ... אבל אם פונים אלי, כמו לכולם, ואם בא לי אז אני עונה. אין לי שום כוונה לפגוע בזכותה, ואני מאחלת לה הצלחה רבה במה שתבחר ! לדעתי, מכיון שהרוב שם ילדות שעושות זאת ללא ידיעת ההורים וכו', ועם הרבה פחות מודעות לבעיתיות, ולאור המצב העגום שקיים מסביב - אני נגד. זה הכל. ( והנה על הדרך הקפצתי לה
)

מאמוש

New member
וואי, איזה יפה היא והקליפ../images/Emo70.gif

איזו השקעה ואיזו מהממת

למעלה