../images/Emo32.gif WTF??????
כדי להכניס אתכם לעניינים... הנה השרשור הקודם שלי... קיצר, כשהצלטמתי לתכנית, אמרו לי שאני אופיע בפרקים 15 ו- 22... אז תכננתי שבאותו יום אני אלך לאיזה שכן לראות... או שאני אזמין אח"כ אצל מישהו ב- VOD... קיצוררררר... היום אני בא לביצפר (מחר יום אחרון ללימודים ד.א.... אני מסיים י"ב!!!
)... ופתאום כולם קופצים עליי: "דור, ראיתי אותך בטלוויזיה!", "יא מניאק!!! פגשת את לירון וייסמן?!", "יא זבל אחדדדדדד.... למה לא הבאת לי חתימה של יהודה לוי השווה הזה..." וכאלה... "או מיי גאד!!!!!!!" אמרתי לעצמי... ראו אותי כבר בפרק הראשון?! ואני הפסדתי!! אז עכשיו הלכתי למישהי מהכיתה שלי.. מהמושב... וראיתי אצלה בVOD את הפרק הראשון... ויא אללההההההה... אשכרה רואים אותי ושומעים אותי!!! אבל אני נראה שם כמו עגבניה מרוב חום... קיבינימאט!!! קיצור, מי שיש לו HOT ויכול לצפות ב- VOD, ומעוניין לראות... אז אני בסצנה של החדר כושר... איך שעופר שכטר נכנס מישהו אומר לו "סחטיין על הבישול שלייפר", ואז אני (עם החולצה הכחולה) עונה: "תחזור כבר להפועל!"... קיצר תראו...
כדי להכניס אתכם לעניינים... הנה השרשור הקודם שלי... קיצר, כשהצלטמתי לתכנית, אמרו לי שאני אופיע בפרקים 15 ו- 22... אז תכננתי שבאותו יום אני אלך לאיזה שכן לראות... או שאני אזמין אח"כ אצל מישהו ב- VOD... קיצוררררר... היום אני בא לביצפר (מחר יום אחרון ללימודים ד.א.... אני מסיים י"ב!!!