Why so serious

CitizenErased

New member
בואו נפענח שירים../images/Emo69.gif

כל מי שנרשם לפרויקט האילוסטרציות קיבל 2 מסרים
וזה כל האנשים הבאים... Sunburn - love is the drug Escape - blackshift Cave - spring92 Uno - oukami kun Showbiz - דנה (לא מהפורום) Unintended - radhae (מהפורום הרשמי) Falling Down - allflowersintime Spiral Static - inbal145 Citizen Erased - citizenerased Feeling Good - dovky Plug in Baby - musedol Hyper Music - pirates to the champ Micro Cuts - bloody excited (מהפורום הרשמי) Megalomania - lilookun Screenager - incubus creep Bliss - thecitizeneraser (מהפורום הרשמי) Space Dementia - cherisheddreams (מהפורום הרשמי) Darkshines - alyssa_ (מהפורום הרשמי) New Born - inna1993 Dead Star - roy net Shrinking Universe - l a d y b u g 2 Yes Please - djerry Shine - שלורפלית Nature_1 - knightofcydonia Apocalypse Please - scratchedout (מהפורום הרשמי) Hysteria - פשוט חנני The Small Print - רחלי דוב Thoughts of a Dying Atheist - קינמונים זה טעים Butterflies & Hurricanes - קורל (לא מהפורום) Endlessly - thalweg (מהפורום הרשמי) Time is Running Out - amfrompoland!! (מהפורום הרשמי) Falling Away With You - jenneeeh (מהפורום הרשמי) Stockholm Syndrome - חברה של thecitizeneraser (מהפורום הרשמי) Blackout - maccah (מהפורום הרשמי) Sing for Absolution - astro sock Ruled by Secrecy - _aure_ (מהפורום הרשמי) Fury - muse0011 Assassin - supermassive777 Map of the Problematique - rock bottom Take a Bow - starlightdude Hoodoo - hopelandic Invincible - guilty Exo-Politics - mg14 City of Delusion - feel the revenge Starlight - watermelonseed (מהפורום הרשמי) Knights of Cydonia - discoprincess32 (מהפורום הרשמי) Soldier's Poem - yus (מהפורום הרשמי) Glorious - tits mcgee Host - easily forgotten Crying Shame - charlie hypermusic אם מישהו מכם לא קיבל מסרים, רק תגידו
החלק השני הוא החשוב יותר. אם יש כאלה שחושבים על להצטרף לפרויקט ועוד לא עשו זאת - תמהרו
אתם כבר יודעים שיש פרס אבל אני מזכירה שוב
ויש מצב שעד אז יהיה לי עוד פרס גם למקום 2!

CitizenErased

New member
עדכון קטן...

Showbiz - eowyn of rohan (כי היא קצת בפורום
) Butterflies & Hurricanes - xקוקיx (כי היא הצטרפה... והשם משתמש שלה ממש בעייתי
) Hoodoo - runt (כי היא חזרה לשם הקודם והאהוב
) עדיין לא לקחו את.. Muscle Museum, Supermassive Black Hole, Futurism, In Your World, Ashamed, Fillip... ועוד כמה משואוביז והרבה ביסיידים

Lyla Bellamy

New member
מה לא לקחו את SMBH ?!

אני אציל אותו אקח אותו .... רק תעזרו לי כי אין לי רעיונות

CitizenErased

New member
בעיקרון..

מישהי לקחה גם אותו וגם את מיקרו קאטס וסיימה כבר לעבוד על שניהם ואז אמרה לי לבחור אחד ומיקרו קאטס היה יותר יפה מהשניים שהיא עשתה אז סופרמאסיב שוחרר

CitizenErased

New member
איך אתה רוצה לעשות את זה?

צילום או ציור? אם אתה מוכן לתת קצת יותר מעצמך ולנסות לצייר זה ייצא יותר טוב.

CitizenErased

New member
אני שולחת לך רעיון לצילום

אבל תצלם בעצמך, אל תיקח מגוגל. זה יוצא מאעפן ככה.

Runt

New member
איך אתם מציגים את הניתוח שלכם?

מציירים? מצלמים? מעצבים בפוטושופ?

muse0011

New member
אני מצייר

אני מצייר טורנדו ששואב את כל העולם
ואז עם תסתכלו טוב תיראו איש כועס
פשוט תיראו נ.ב. מצלמים את זה ושולחים?

למעלה